Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο Σφαιροβολίας του ΣΕΓΑΣ

 Runbeat Team   18:05 05-12-2022  

Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο Σφαιροβολίας του ΣΕΓΑΣ


Μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον είχε το διαδικτυακό σεμινάριο Σφαιροβολίας, το οποίο διοργάνωσε η Ομοσπονδία το Σάββατο (3/12).

Ο Γιάννης Μπαρλής, ο Γιώργος Μποτσκαριώβ και ο Ανέστης Καλτσίδης παρακολούθησαν τον περασμένο Οκτώβριο σεμινάριο της ΕΑ για τη σφαιροβολία με τη συμμετοχή διακεκριμένων τεχνικών, τις εισηγήσεις των οποίων παρουσίασαν το Σάββατο (3/12) στους συναδέλφους τους.

 

Το διαδικτυακό σεμινάριο είχε μεγάλη ανταπόκριση αφού μετείχαν σε αυτό περισσότεροι από 80 προπονητές από την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ μέσα από τις παρουσιάσεις δόθηκε η ευκαιρία για εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν στην προπονητική διαδικασία και τον τρόπο προσέγγισή της.

Τις παρουσίες έκαναν οι τεχνικοί Γιάννης Μπαρλής (μίλησε για τον προπονητή Paolo Del Soglio δείτε το αρχείο) και Ανέστης Καλτσίδης (παρουσίασε το πρόγραμμα του προπονητή Paul Wilson δείτε το αρχείο), τον γενικό συντονισμό είχε ο τομεάρχης ρίψεων Χρήστος Παπαδόπουλος, ενώ την ευκαιρία να συμμετάσχει στη διαδικασία είχε και ο τομεάρχης αλμάτων, Γιώργος Πομάσκι.

Δείτε το διαδικτυακό σεμινάριο