Με οκτώ αθλητές και αθλήτριες η Ελλάδα στο European Road Race U20

 Runbeat Team   13:59 01-09-2021  

Με οκτώ αθλητές και αθλήτριες η Ελλάδα στο European Road Race U20


Μία πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους θα έχουν οκτώ Έλληνες νεαροί δρομείς, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στον αγώνα σε δημόσιο δρόμο European Road Race Under 20 «Trofeo Opitergium».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στην πόλη Οντέρζο της Ιταλίας με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τη διοργανώτρια χώρα, την Ελλάδα αλλά και από τη Γαλλία, την Τσεχία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Σλοβακία και τη Σουηδία. 

Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν στα 10χλμ ανδρών Κ20 οι Νίκος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου), Παναγιώτης Γιαννάτης (ΟΠ Θεσσαλονίκης), Γιώργος Κύρτσης (ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου) και Δημήτρης Συμεωνίδης (ΟΦΚΑ ΑΓ Δημητρίου Οδυσσέας).

Στα 5χλμ γυναικών Κ20 θα αγωνιστούν οι Ιωάννα Πασπαλιάρη (Πανιώνιος), Κωνσταντίνα Πασπαλιάρη (ΓΑΣ Ιλισός), Μαρία Κάσσου (Παναξιακός ΑΟ) και Χριστίνα Κορωνιού (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας).

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας πραγματοποιείται παραδοσιακά την Πρωτομαγιά ενώ φέτος λόγω της πανδημίας μετατέθηκε για το ερχόμενο Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών τα 10χλμ των ανδρών Κ20 θα ξεκινήσουν στις 19:00 και τα 5χλμ γυναικών Κ20 στις 20:00.