Με τα καλύτερα συναισθήματα στην Ελλάδα μετά τον 5ήμερο αγώνα του Golden Trail Series της Μαδέιρα ο Κ. Παραδεισόπουλος

 Runbeat Team   15:32 01-11-2022  

Με τα καλύτερα συναισθήματα στην Ελλάδα μετά τον 5ήμερο αγώνα του Golden Trail Series της Μαδέιρα ο Κ. Παραδεισόπουλος


Ο Κωνσταντίνος Παραδεισόπουλος ολοκλήρωσε την Κυριακή (30/10) την παρουσία του στον μεγάλο τελικό του Golden Trail Series που διήρκησε πέντε ημέρες και έγινε στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας. Ο Έλληνας αθλητής που κατάφερε με εξαιρετικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν να προκριθεί στον τελικό κατέλαβε την 28η θέση της γενικής κατάταξης με συνολικό χρόνο 11:26:28.

 

Ο αγώνας ήταν πενταήμερος, με τους αθλητές να καλούνται να τρέξουν σε πέντε, διαφορετικούς και δύσκολους αγώνες, με αρκετούς μάλιστα αθλητές να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους. Ο Έλληνας αθλητής αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του, καθώς την 1η μέρα έπαθε κράμπες στο στομάχι, ενώ στην 2η μέρα έχασε τη διαδρομή και αναγκάστηκε να τρέξει 7 λεπτά παραπάνω, χάνοντας 8 περίπου θέσεις.

Με τα καλύτερα συναισθήματα στην Ελλάδα μετά τον 5ήμερο αγώνα του Golden Trail Series της Μαδέιρα ο Κ. Παραδεισόπουλος runbeat.gr

Η εμφάνιση του ταλαντούχου Κωνσταντίνου Παραδεισόπουλου ήταν όμως πολύ ικανοποιητική για τον ίδιο, αφήνοντάς του τα καλύτερα συναισθήματα και δίνοντάς του πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. «Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το πόσο όμορφη ήταν αυτή η εμπειρία για εμένα» λέει ο ίδιος μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του.

Πρωταθλητές του Golden Trail Series αναδείχθηκαν οιRémi Bonnet and Nienke Brinkman.