Με τη δική τους εθνική στολή οι βετεράνοι στις διεθνείς διοργανώσεις στίβου

 Runbeat Team   12:04 22-01-2024  

Με τη δική τους εθνική στολή οι βετεράνοι στις διεθνείς διοργανώσεις στίβου


Ο ΟΕΒΑΣ εναρμονίζεται με τους νέους κανονισμούς που αφορούν τις Εθνικές εμφανίσεις των αθλητών και αθλητριών στις διεθνείς διοργανώσεις δημιουργώντας τη δική του στολή.

Μέχρι τώρα οι Έλληνες αθλητές και οι Ελληνίδες αθλήτριες φορούσαν ουσιαστικά τη δική τους στολή για να αγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις όμως από φέτος η ενδυμασία θα είναι ομοιόμορφη για όλους. Ο ΟΕΒΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα το σχέδιο των στολών και καλεί τα μέλη του να προμηθευτούν άμεσα το σετ.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΟΕΒΑΣ, στο πρόσφατο Δ.Σ. και για να εναρμονιστεί με τους διεθνείς κανονισμούς που αφορούν τις Εθνικές Εμφανίσεις των αθλητών σε διεθνείς αγώνες, αποφάσισε να προβεί στη ραφή ενός σετ εμφάνισης (φόρμες και αγωνιστικό φανελάκι). Η προμήθεια του σετ κρίνεται επιτακτική ανάγκη από όλους τους αθλητές μας διότι είναι αντικείμενο σοβαρής επισήμανσης σε όλες τις προκηρύξεις διεθνών αγώνων (ΚΑΙ ίσως μερικές φορές αποκλεισμό τους από τους αγώνες).

Το σετ αποτελείται από μια φόρμα (πάνω-κάτω) και ένα αγωνιστικό φανελάκι με εξαιρετικά υλικά ραφής.

Το κόστος όλου του σετ είναι 50€.


Με τη δική τους εθνική στολή οι βετεράνοι στις διεθνείς διοργανώσεις στίβου runbeat.gr

Επίσης, η Ομοσπονδία στο ίδιο Δ.Σ. αποφάσισε ότι στο εξής -και αρχής γενομένης από 1/1/2024- για την έκδοση ταυτότητας εκτός από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υπάρχει και μια μικρή οικονομική επιβάρυνση των 5€ ανά ταυτότητα που θα επιβαρύνει τους αθλητές. Παρακαλούμε όπως μαζί με τα δικαιολογητικά που θα αποστείλουν οι Σύνδεσμοι να εσωκλείουν και τα χρήματα για την έκδοση ταυτότητας».