Με τη συμμετοχή δυνατών αθλητών θα διεξαχθούν οι 5οι Παντροιζηνιακοί Αγώνες

 Runbeat Team   18:35 21-09-2022  

Με τη συμμετοχή δυνατών αθλητών θα διεξαχθούν οι 5οι Παντροιζηνιακοί Αγώνες


Με την παρουσία εξαιρετικών Ελλήνων αθλητών θα διεξαχθούν οι 5οι Παντροιζηνιακοι αγώνες, της 1ης & 2ας Οκτωβρίου. Ένας Ημιμαραθώνιος, που μετρήθηκε επίσημα φέτος και μπορεί πλέον, να θεωρηθεί ως «γρήγορος» και ικανός να καταρρίψουν όλοι οι αθλητές τα προσωπικά τους ρεκόρ.

Μια επίπεδη διαδρομή, με 60μ συνολικής υψομετρικής και πιστοποιημένη από τον επίσημο αντιπρόσωπο της ΑΙΜS, στην Ελλάδα .

Ο Παναγιώτης Καρούτζος θα διεκδικήσει επάξια την πρώτη θέση, με άμεσο διεκδικητή, τον πολύ καλό μαραθωνοδρόμο Γιάννη Τοροσιάν. Άλλοι ισχυροί μέχρι στιγμής «αντίπαλοι» και ικανότατοι αθλητές, είναι ο Χριστόφορος Γεωργόπουλος και οι φιλόδοξοι νέοι Γιάννης Καλογερόπουλος και Λουκάς Τσαπρούνης.

 

Στις γυναίκες το φαβορί μέχρι στιγμής δείχνει να είναι η Ιουλία Παναγιωτόπουλου με επίδοση Μαραθωνίου Αθήνας 2.59.03

Στα 5.000μ, η παρουσία του Σέργιου Διακοστεφανή, ο οποίος εμφανίζεται με την καλύτερη επίδοση στα 1500μ για το 2022, διασφαλίζει για τους υπόλοιπους μια «μάχη» στους δρόμους της Τροιζηνίας.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως οι ταλαντούχοι Άγγελος Μπουρδέκας και Σπύρος Προδρομίδης δεν θα «καταθέσουν» εύκολα τα όπλα.

Στις γυναίκες θα διεκδικήσει την πρώτη θέση η μικρή πρωταθλήτρια στα 1500μ η Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτη με άμεση διεκδικήτρια την 800αρα Εμμανουέλα Πλάκα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Με τη συμμετοχή δυνατών αθλητών θα διεξαχθούν οι 5οι Παντροιζηνιακοί Αγώνες runbeat.gr