Μεγάλη συμμετοχή και πολλά χαμόγελα στην ημερίδα τρίαθλου της ΑΑΗ

 Runbeat Team   12:01 17-10-2022  

Μεγάλη συμμετοχή και πολλά χαμόγελα στην ημερίδα τρίαθλου της ΑΑΗ


Με τη συμμετοχή 120 παιδιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα η ημερίδα στίβου που διοργάνωσε στην κλειστή αίθουσα του Παγκρητίου Σταδίου η Αθλητική Ακαδημία Ηρακλείου.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν το Σάββατο στο Ηράκλειο με την ισχυρή βροχόπτωση να προκαλεί πολλές καταστροφές, η ημερίδα έγινε κανονικά και με αρκετές συμμετοχές.

 

Οι αγώνες τρίαθλου είχαν σκοπό να γνωρίσουν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες τα μυστικά του στίβου και να χαρούν τη συμμετοχή τους.

Με μεγάλη ικανοποίηση οι άνθρωποι της Αθλητικής Ακαδημίας Ηρακλείου είδαν την ανταπόκριση παιδιών και γονέων. Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του προπονητή Χρήστου Λίτσικα, ο οποίος ανέφερε: «Σε μια δύσκολη μέρα για την Κρήτη, τα χαμόγελα των 120 παιδιών που συμμετείχαν σήμερα στην ημερίδα κλειστού στίβου νέων αθλητών που διοργάνωσε ο σύλλογος μας στο Παγκρήτιο Στάδιο, ήταν μια πολύ ευχάριστη νότα και μια απόδειξη πως όταν υπάρχει θέληση και οργάνωση όλα γίνονται!!! Θα θέλαμε να πούμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γονείς που παρ’ όλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, έφεραν τα παιδιά τους να γνωρίσουν το άθλημα του στίβου αλλά και τις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου! Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του σταδίου για την παραχώρηση της αίθουσας κλειστού στίβου αλλά και τους συνάδελφους γυμναστές στα σχολεία που επισκεφτήκαμε τις προηγούμενες μέρες, για τη φιλοξενία και τη συνεργασία τους! Πάμε μπροστά! Πάμε δυνατά!»