Μερούσης και Πριβιλέτζιο τρέχουν στο Ioannina Lake Run

 Runbeat Team   23:00 01-01-0001  

Μερούσης και Πριβιλέτζιο τρέχουν στο Ioannina Lake Run


Με την παρουσία πρωταθλητών δρομέων θα πραγματοποιηθεί το φετινό Ioannina Lake Run, μία δρομική διοργάνωση που δείχνει κάθε χρόνο να ανεβαίνει επίπεδο. Τη φετινή χρονιά ο πρωταθλητής Μαραθωνίου Χριστόφορος Μερούσης και η πρωταθλήτρια Μαραθωνίου Γκλόρια Πριβιλέτζιο θα κοσμήσουν με την παρουσία τους τη μεγάλη διοργάνωση.

Να υπενθυμίσουμε πως εκατοντάδες δρομείς θα λάβουν μέρος στους αγώνες 30, 10 και 5 χιλιομέτρων που θα διεξαχθούν το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές έχουν ήδη κλείσει, ενώ την Παρασκευή 17/09 θα πραγματοποιηθεί και η τελετή έναρξης με ειδικές βραβεύσεις.

Το Σάββατο 18/9 θα ξεκινήσει στις 17:00 ο αγώνας δρόμου 5χλμ, ενώ στις 18:15 θα δοθεί η εκκίνηση για τον αγώνα 10χλμ.

 

Ο αγώνας των 30χλμ θα μοιραστεί σε τρία… επίπεδα. Στις 7:50π.μ. θα ξεκινήσει το γκρουπ όσων θέλουν να βαδίσουν τη διαδρομή, ενώ στις 8π.μ. οι κορυφαίοι δρομείς θα μπουν σε θέση εκκίνησης. Σαράντα πέντε λεπτά αργότερα θα πάρουν σειρά οι ερασιτέχνες δρομείς που θα τρέξουν τη διαδρομή.

Το γεγονός ότι η διαδρομή είναι επίπεδη προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών δρομέων οι οποίοι κάνουν μία πολύ καλή προπόνηση ενόψει των διοργανώσεων που ακολουθούν.