Μεταφέρθηκε για αύριο 12/12 ο αγώνας «Λιοφίλια-Η νύχτα των 10χλμ» λόγω καιρού

 Runbeat Team   9:39 11-12-2021  

Μεταφέρθηκε για αύριο 12/12 ο αγώνας «Λιοφίλια-Η νύχτα των 10χλμ» λόγω καιρού


Την απόφαση να μεταθέσουν για αύριο Κυριακή 12/12 τον αγώνα των 10χλμ που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα στις 4μ.μ. στο Γαλάτσι πήρε η οργανωτική επιτροπή. Οι ισχυροί άνεμοι που θα πνέουν σήμερα στην περιοχή δεν επιτρέπει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα κι έτσι αποφασίστηκε αυτός να μετατεθεί για μία μέρα αργότερα. Η ενημέρωση που έλαβαν οι μετέχοντες δρομείς ήταν η εξής:

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες το βράδυ αναφέρει τα εξής: «Η πρόγνωση του καιρού για αύριο (σ.σ. σήμερα) Σάββατο δίνει ακραία καιρικά φαινόμενα με ανέμους άνω των 8 μποφόρ.

Ως εκ τούτου ενεργήσαμε για την μεταφορά του αγώνα μεθαύριο (σ.σ. αύριο) Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στο στάδιο του δήμου Αγίου Δημητρίου με ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα εκκινήσεων.

Τοποθεσία σταδίου: https://goo.gl/maps/4HmctuKSC24P8eGFA

 

Θα μπορείτε να παραλάβετε τα υλικά συμμετοχής σας μία ώρα πριν την ώρα εκκίνησης της σειράς στην οποία θα τρέξετε.

Ο αγώνας θα καλυφθεί με live streaming μετάδοση με έναρξη στις 15:30μμ (https://www.youtube.com/watch?v=0_aUYZCcpLI).

Υγειονομικό πρωτόκολλο

Προκειμένου να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού στην διοργάνωση σαν ελάχιστο μέτρο επιδημιολογικής παρακολούθησης, για τη συμμετοχή των αθλητριών και αθλητών θα απαιτείται υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού έναντι της νόσου του κορονοϊού SARS-CoV-2 ή πιστοποιητικό νόσησης έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Επίσης για τους αθλητές που έχουν αρνητικό αποτέλεσμα τεστ ανίχνευσης αντιγόνου PCR test 72 ωρών η γρήγορου τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (Ag-RDTs) (rapid test).

Το τεστ θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών πριν τη συμμετοχή στον αγώνα. Για τους αθλητές κάτω των 18 ετών Self Test την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων ή την προηγούμενη ημέρα. Το αποτέλεσμα του τεστ θα παρουσιάζεται στους Υπεύθυνους της Αίθουσας Κλήσης.

• Όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη διοργάνωση θα πρέπει να τηρούν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ. και τα αντίστοιχα Υγειονομικά Πρωτοκόλλα διεξαγωγής αγώνων που ισχύουν για τον ανοικτό στίβο και έχουν εγκριθεί από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ, με τις οποιεσδήποτε τροποποιήσεις που θα ισχύουν μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων και αφορούν την πρόληψη της μετάδοσης του κορονοϊού SARS-CoV-2. https://drive.google.com/.../1u3e3hvw1Ddpyw7XODMOGy3.../view

• Στους αγώνες θα επιτρέπεται η παρουσία περιορισμένου αριθμού θεατών, και των προπονητών των αθλητών οι οποίοι θα διαθέτουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ όπως περιγράφεται στην παράγραφο 2γ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους όσους βρίσκονται εντός σταδίου καθώς και στις εξέδρες. Εξαίρεση μόνο για τους αθλητές κατά την διάρκεια του ζεστάματος και του αγώνα.

• Σε όλους τους αθλητές έχει σταλεί με email ερωτηματολόγιο για την βεβαίωση της καλής υγείας τους όπως και για την παρουσίαση των σχετικών δικαιολογητικών. Παρακαλούμε πολύ να το συμπληρώσετε μέχρι την Παρασκευή το βράδυ για να διευκολύνετε την διαδικασία.

Μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές ανά σειρά εκκίνησης:

• Σειρά 6 (Elite): https://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx...

• Σειρα 5: https://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx...

• Σειρά 4: https://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx...

• Σειρά 3: https://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx...

• Σειρά 2: https://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx...

• Σειρά 1 (αργή): https://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx...

• Αγόρια - 2000μ: https://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx...»