Methana Volcano Challenge: Παρά τις δυσκολίες, ετοιμάζεται να επιστρέψει για 2η χρονιά!

 Runbeat Team   19:00 22-01-2023  

Methana Volcano Challenge: Παρά τις δυσκολίες, ετοιμάζεται να επιστρέψει για 2η χρονιά!


Μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του Methana Volcano Challenge το 2022, η διοργάνωση ετοιμάζεται να επιστρέψει ακόμα καλύτερη φέτος, το 2023, παρά τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει. Όπως ανακοίνωσε ο Διοργανωτής του Methana Volcano Challenge, Σπύρος Ροής, όλοι εργάζονται σκληρά προκειμένου να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τα δεκάδες μηνύματα αγάπης, αναμονής και στήριξης που δεχθήκαμε από αθλητές, δημοσιογράφους και προπονητές συλλόγων για το Methana Volcano Challenge!

Τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις είναι πολλά, αλλά όλο αυτό το διάστημα δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε με υπομονή και επιμονή, ώστε να κρατήσουμε το λόγο που σας δώσαμε πέρσι, και να σας παρέχουμε μια διοργάνωση αντάξια των προσδοκιών σας!

Έχουμε αγαπήσει πολύ και τα Μέθανα και τον συγκεκριμένο αγώνα και κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε ο αγώνας να πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως είχαμε ανακοινώσει αρχικά και όπως μας ζητάτε όλοι.

Μείνετε συντονισμενοι στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας εταιρείας Saronic Outdoor Activities, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του αγώνα, ώστε να ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες για όλες τις λεπτομέρειες».