Μετρά αντίστροφα το Ηράκλειο για το Run Greece

 Runbeat Team   13:55 11-10-2021  

Μετρά αντίστροφα το Ηράκλειο για το Run Greece


Αντίστροφα μετρά πλέον η πόλη του Ηρακλείου για να φιλοξενήσει και πάλι το Run Greece που μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου επανέρχεται την ερχόμενη Κυριακή 17/10 με τη συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, της Π.Ε. Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου.

Εκατοντάδες δρομείς όλων των ηλικιών αναμένεται να κατακλείσουν τους δρόμους του Ηρακλείου συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη γιορτή του μαζικού αθλητισμού, ενώ παράλληλα θα προσφέρουν στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου καθώς τα έσοδα θα διατεθούν γι’ αυτό το σκοπό.

Με αφορμή τη διεξαγωγή του Run Greece Ηρακλείου θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου μεθαύριο Τετάρτη στις 11π.μ. στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου και θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν στη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν ξεπεράσει οι εγγραφές τις 1000 τόσο για τα 10 όσο και για τα 5χλμ.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι και την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου ηλεκτρονικά μέσα από στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.run-greece.gr και ως τις 15 Οκτωβρίου

- Στο γραφείο τηςΕ.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης - Στάδιο Ελευθερίας - Χανιόπορτα: Δευτέρα - Παρασκευή 09.30 - 13.00(2810253587)

- Στα καταστήματα των Souper Market Χαλκιαδάκης

- Λεβήνου & Θερίσου

- Κορωναίου 7

- Μαυσώλου & Ηροδότου - Αλικαρνασσός

- Ουλαφ Πάλμε 83

- Ηρακλή & Εμμ. Παππά

- Ισαύρων & Σοφ, Βενιζέλου Παραλιακή

- Κρασαδάκη Κασομούλη Δελαπόρτα Άγιος Ιωάννης

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, από τι 10.00 το πρωί, εγγραφές θα γίνονταιμόνο στο Παγρήτιο στάδιο, Δυτική πλευρά.