Μοίρασε όμορφα συναισθήματα ο 2ο Ημιμαραθώνιο Αγάπης Μυτιλήνης

 Runbeat Team   13:35 13-02-2023  

Μοίρασε όμορφα συναισθήματα ο 2ο Ημιμαραθώνιο Αγάπης Μυτιλήνης


Μικροί και μεγάλοι μετείχαν με μεγάλη διάθεση για τρέξιμο και διασκέδαση στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αγάπης Μυτιλήνης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11-12 Φεβρουαρίου από το σωματείο «εν γνώσει δράσης».

Οι μετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν το αγαπημένο τους άθλημα με την ξενάγηση σε ορισμένες από τις ομορφότερες γωνιές της Μυτιλήνης. Στόχος των διοργανωτών, άλλωστε είναι να αναδείξουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής και να προωθήσουν παράλληλα τον Αθλητισμό.

 

Τη νίκη στον ημιμαραθώνιο κατέκτησε ο αθλητής από τη Σύμη, Μιχάλης Χατζηϊωάννου και ακολούθησε ο Γιώργος Ιατρουδέλλης από τη Χίο. Τρίτος ο ήταν ο Μάνος Ορφανός. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η αθλήτρια από τη Χίο Μαρία Μονιώδη, δεύτερη η αθλήτρια από τη Θεσσαλονίκη Βασιλική Βουτζάλη και τρίτη η Estelle Jean.

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Αντώνης Κοντάκας, ο οποίος ήταν νικητής στον αγώνα 5χλμ που έγινε το Σάββατο και στον αγώνα των 10χλμ που έγινε την Κυριακή.  

Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Μυτιληνιός Κώστας Χουβαρδάς που πέρυσι σημείωσε ρεκόρ Γκίνες τρέχοντας επτά σερί (ανά εβδομάδα) διεθνείς μαραθωνίους κάτω από τρεις ώρες.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα από τους διοργανωτές.