Μοναδική εμπειρία για τους μετέχοντες στον Αλιγκάρι Run

 Runbeat Team   9:37 08-12-2021  

Μοναδική εμπειρία για τους μετέχοντες στον Αλιγκάρι Run


Στο οροπέδιο που βρίσκεται το χωριό Μεγάλα Λιβάδια, σε υψόμετρο 1.250 μέτρων, πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο 4-5/12 το Αλιγκάρι Run. Δεκάδες δρομείς βρέθηκαν σε θέση εκκίνηση στο δάσος του Πάικου του Δήμου Παιονίας στο νομό Κιλκίς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Σύλλογος Μεγαλολιβαδιωτών Πάϊκου, με την αιγίδα του Δήμου Παιονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γουμένισσας και της TIF Helexpo.

 

Οι δρομείς απόλαυσαν μία μοναδική διαδρομή σε ένα πανέμορφο περιβάλλον και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου (η διοργάνωση ορίστηκε για το διήμερο 22-23 Οκτωβρίου 2022). Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα χωρίς χρόνους κάτι που δυσαρέστησε τους μετέχοντες.

Στον αγώνα των 15 χλμ ο Αλβανός Alfred Gaxhja ήταν αυτός που πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, ενώ ακολούθησε ο Δημήτρης Τζεφαλής και ο Πέτρος Μηνάς. Από τις γυναίκες η Στεφανία Πολυχρονιάδη ήταν νικήτρια και ακολούθησαν οι Μαρία Λουκίδου και Μαρία Τσαυταρίδου.

Τα αποτελέσματα των 15χλμ ΕΔΩ

Στα 6χλμ την πρώτη θέση κατέκτησε ο Αντώνης Κολεζάκης, ενώ δεύτερος ήταν ο Δημήτρης Γάζος και τρίτος ο Κοσμάς Κωνσταντινίδης. Τέταρτη στη γενική και πρώτη γυναίκα ήταν η Λιάνα Παπαδαφνιάδη. Τη δεύτερη θέση στις γυναίκες κατέλαβε η Στέλλα Ιωαννίδου και την τρίτη η Μihaela Novak.

τα αποτελέσματα των 6χλμ ΕΔΩ

Στα 3χλμ, τέλος, ο Σάββας-Παναγιώτης Χνιτίδης ήταν αυτός που έκοψε πρώτο το νήμα, ενώ τη 2η θέση στη γενική κατέκτησε η Μάιρα Παναγιωτίδου. Δεύτερος άνδρας ήταν ο Γιώργος Ντουρμπίκος και τρίτος ο Θανάσης Καμπράνης, ενώ τη 2η θέση στις γυναίκες κατέκτησε η Ευαγγελία Καραγιάννη και την 3η η Νικολέτα Σουπλή.

Τα αποτελέσματα των 3 χλμ ΕΔΩ

Φωτογραφίες: Άγγελος Ζυμάρας