Μόναχο 2022: Απώλεια για την 4Χ100μ η Εμμανουηλίδου

 Runbeat Team   16:55 09-08-2022  

Μόναχο 2022: Απώλεια για την 4Χ100μ η Εμμανουηλίδου


*Αποστολή Runbeat στο Μόναχο


Η τρομερή νεάνιδα των σπριντ δεν θα συμμετάσχει τελικά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών του Μονάχου με την Εθνική ομάδα 4Χ100μ στην οποία ήταν βασικό μέλος, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε κατά την επιστροφή της από το Κάλι της Κολομβίας. Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:


«Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα από το Κάλι, όπου συμμετείχε και διακρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, ωστόσο δε θα ταξιδέψει στο Μόναχο με τη εθνική ομάδα Γυναικών. Η αθλήτρια ήταν προγραμματισμένο να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου με την ομάδα 4Χ100 μ., ωστόσο θα παραμείνει στην Ελλάδα, λόγω προβλήματος υγείας.

Η Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα πως η αθλήτρια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο δε θα της επιτρέψει να ζήσει την εμπειρία της συμμετοχής ενός σπουδαίου γεγονότος όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ. Η Εμμανουηλίδου αποτελούσε βασικό μέλος της μικρής σκυταλοδρομίας γυναικών για τη διοργάνωση του Μονάχου».


Η ομάδα 4Χ100μ των γυναικών με αυτή την εξέλιξη σίγουρα αποδυναμώνεται δεδομένου ότι η 19χρονη είχε φέτος 11.43, σίγουρα όμως δεν μένει στον αέρα. Στο Μόναχο θα βρεθούν συνολικά άλλες 6 σπρίντερ, 3 με συμμετοχή και σε ατομικό αγώνισμα (Σπανουδάκη, Αναστασίου, Πεσιρίδου) και άλλες 3 με πρόσκληση από τον Εθνικό προπονητή, Χρήστο Μελέτογλου (Μηχαηλίδου, Μπερν, Τσουκαλά).