Μόναχο 2022 – Σκαρβέλη: «Το μόνο που έχω να κάνω είναι να προετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται για να μην συμβεί αυτό ξανά»

 Runbeat Team   16:13 17-08-2022  

Μόναχο 2022 – Σκαρβέλη: «Το μόνο που έχω να κάνω είναι να προετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται για να μην συμβεί αυτό ξανά»


*αποστολή Runbeat στο Μόναχο

Η Σταματία Σκαρβέλη αγωνίστηκε χθες (16/08) στον προκριματικό της σφυροβολίας, μην καταφέρνοντας να πετύχει την βολή που θα τη στείλει στον τελικό του αγωνίσματος. Η Ελληνίδα αθλήτρια είχε καλύτερη βολή στα 67,13 μ. και έμεινε εκτός 12άδας, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι είχε και μία βολή κοντά στα 70 μέτρα, όπως ήταν άκυρη καθώς πάτησε τη στεφάνη.

 

Με ανάρτησή της στα social media, η Σταματία Σκαρβέλη τόνισε ότι αυτός ήταν ένας… ξινός τρόπος για να ολοκληρωθεί η σεζόν της και πως το μόνο που έχει να κάνει είναι να βελτιωθεί και μέσω της σκληρής προπόνησης να μην έρθει ξανά σε αυτή τη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: «Ειλικρινά, είμαι τόσο μπερδεμένη με τον εαυτό μου μετά τον σημερινό αγώνα. Πονάει όχι μόνο γιατί απογοήτευσα τον εαυτό μου, αλλά και τη χώρα μου, τους προπονητές και ολόκληρη την ομάδα που με υποστήριξε. Δεν είναι ενδεικτικό αυτού, του οποίου πιστεύω ότι είμαι σαν αθλήτρια ούτε της δουλειάς που οι προπονητές μου κι εγώ έχουμε κάνει.

Ένας… ξινός τρόπος για να ολοκληρώσω τη σεζόν μου, αλλά ό,τι έγινε, έγινε και το μόνο που έχω να κάνω είναι να προετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται για να μην συμβεί αυτό ξανά. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλη την Ελληνική ομάδα».