Μπολτ: «Είναι πολύ αργά για να επιστρέψω»

 Runbeat Team   16:10 10-09-2021  

Μπολτ: «Είναι πολύ αργά για να επιστρέψω»


Για την πιθανότητα επιστροφής του στην ενεργό δράση μίλησε ο Γιουσέιν Μπολτ. Ο θρυλικός σπρίντερ, που αποσύρθηκε το 2017 και πλέον είναι 35 ετών, μίλησε στο BBC σχετικά με το εάν έχει σκεφτεί την πιθανότητα να επιστρέψει στο στίβο, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο «comeback».

Όπως αναφέρει, του πέρασε από το μυαλό η πιθανότητα να επιστρέψει ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όμως ο προπονητής του τον έπεισε να μην το κάνει.

 

«Είναι πολύ αργά. Εάν ήταν να επιστρέψω θα έπρεπε να το κάνω πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όταν είπα στον προπονητή μου ότι θα σταματούσα την καριέρα μου, με έβαλε κάτω και μου είπε “όταν αποσυρθείς, τέλος, αυτό είναι. Δεν επιστρέφω σε comeback tours, τίποτα. Άρα όταν πάρεις αυτή την απόφαση, να είσαι σίγουρος ότι θα αποσυρθείς”.

Θυμάμαι ότι του είπα το 2019 “τι θα έλεγες να γυρνούσαμε για τους Ολυμπιακούς;” Εκείνος με κοίταξε και μου είπε “μην αρχίσεις καν”. Άρα, χωρίς τον προπονητή μου δεν μπορώ να το κάνω, επειδή πιστεύω σε αυτόν και εάν πει όχι, τότε είναι όχι. Πάντως έχω μία μικρή επιθυμία», τόνισε ο Μπολτ στις δηλώσεις του.