Μυριανθόπουλος: «Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού είναι το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων»

 Πάνος Κατσαρός   16:02 04-05-2024  

Μυριανθόπουλος: «Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού είναι το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων»


Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρόσφατο διασυλλογικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στον όμιλο της Αθήνας, αφού σημείωσε ατομικό ρεκόρ στα 100 μέτρα και πήρε τη νίκη και στα 200 μέτρα κάνοντας το «νταμπλ» και δείχνει έτοιμος για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Μιλώντας στο Runbeat, ο δρομέας του Παναθηναϊκού έδειξε ικανοποιημένος για τις εμφανίσεις του στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, όπου σε 15 ώρες έλαβε μέρος σε τρεις αγώνες και παράλληλα αναφέρθηκε στο όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

«Σχετικά με τις εμφανίσεις μου στο διασυλλογικό είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί η αλήθεια είναι ότι είχα γυρίσει από την προετοιμασία μου που είχα πάει με το γκρουπ μου στην Καλαμάτα και μου είχε βγει λίγο η κούραση. Τις επιδόσεις αυτές τις περιμέναμε αρκετά και μπορώ να πω και ότι είμαστε και για πιο κάτω αλλά δυστυχώς η κούρσα στα 200 ήταν 10 ώρα το πρωί και δεν είχαμε ξεκούραση καθόλου από την προηγούμενη μετά γιατί είχα τρέξει Σάββατο 16:00 ώρα και 20:00 ώρα σκυτάλη. Σε 15 ώρες 3 αγώνες μου φτάνει ότι βγήκα υγιής και ότι είναι ικανοποιημένος και ο κόουτς μου Κώστας Βογιατζάκης» τόνισε για τις εμφανίσεις του στο διασυλλογικό ο Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Μυριανθόπουλος: «Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού είναι το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων» runbeat.gr

Για τους στόχους που έχει την φετινή σεζόν, ο πρωταθλητής Ελλάδας στα 200 μέτρα ανέφερε: «Σχετικά με τους στόχους μου αυτήν την χρόνια είναι να βρίσκομαι στην ομάδα 4Χ100 για το ευρωπαϊκό στην Ρώμη και να πάω ακόμα και σε ατομικό στο ευρωπαϊκό. Προφανώς πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού είναι το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά είναι λίγο μακριά ακόμα. Ελπίζω να μπορέσει η σκυτάλη να προκριθεί από το ευρωπαϊκό στους Ολυμπιακούς!».

Τέλος, για τους επόμενους αγώνες, ο Μυριανθόπουλος ανέφερε: «Εστιάζω την προσοχή μου παραπάνω στα 200 μέτρα φέτος αλλά ότι καλό έρθει και στα 100 μέτρα είναι ευπρόσδεκτο! Θα τρέξω φέτος στο αλεξανδρινό μίτινγκ, Παπαφλέσσεια, Χανιά και στα Δρόμεια… Το τι θα έρθει μετά θα είναι με βάση των αγώνων που θα έχω κάνει».

Μυριανθόπουλος: «Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού είναι το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων» runbeat.gr