Ν. Δημάκη: «Στα 45 μου αντί να βρεθώ σε κάποια καφετέρια ήθελα να είμαι εδώ»

 Runbeat Team   19:23 22-02-2022  

Ν. Δημάκη: «Στα 45 μου αντί να βρεθώ σε κάποια καφετέρια ήθελα να είμαι εδώ»


Η Ντενίζ Δημάκη αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου 2022 που έγινε στα Τρίκαλα, συμπληρώνοντας 25 χρόνια συμμετοχών και τερματίζοντας στην 16η θέση του αγώνα των 8 χιλιομέτρων των γυναικών.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η έμπειρη αθλήτρια με συμμετοχές σε κορυφαίες διοργανώσεις και πολλές διακρίσεις στην καριέρα της, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Το διασκέδασα, κυνήγησα έντονα, διεκδίκησα, ήμουν εκεί», αλλά και ότι έτρεξε με αθλήτριες που είναι μαχήτριες της ζωής.

 

Διαβάστε όσα αναφέρει στην ανάρτησή της η Ντενίζ Δημάκη:

«Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου 2022 Τρίκαλα!

Πόσο τυχερή αισθάνομαι που βρίσκομαι ακόμη εδώ!

Πόσο τυχερή αισθάνομαι που στα 45 μου η δική μου καθημερινότητα, αλλά και τα Σαββατοκύριακα μου είναι Αθλητικά!

Ήταν για μένα μια ακόμη όμορφη και δυναμική συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Ηλιόλουστη Κυριακή ιδανική για αγώνες! Η συμμετοχή σε αθλητές ήταν από τις μεγαλύτερες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα!

Τερμάτισα στην 16η θέση σε χρόνο 30.32 στα 8km (ανάμεσα σε 40 συμμετοχές). O σύλλογος κατέλαβε το 5ο ομαδικό. Ουσιαστικά έτρεξα για τον σύλλογο μου τον ΓΑΣ ΙΛΙΣΟ.

Έχω κλείσει 25 χρόνια συμμετοχών! Έχω ανέβει πολλές φορές στο βάθρο των νικητριών, έχω τρέξει βαλκανικά πρωταθλήματα κερδίζοντας και εκεί ομαδικά, ενώ ήμουν σχεδόν πάντα στο βάθρο των ομαδικών με το σωματείο μου ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ!

Θα έλεγε κανείς ότι ο αγώνας ήταν μέτριος. Εγώ ποτέ δεν βλέπω τα πράγματα έτσι! Ήμουν καλά, τόσο καλά που με παρέσυρε η νεανική ορμή πολλών νέων κοριτσιών και πέρασα γρήγορα για την προπόνηση μαραθωνίου που κάνω και δεν ήμουν τόσο γρήγορη στο τέλος όσο θα ήθελα!

Ε και λοιπόν! Το διασκέδασα, κυνήγησα έντονα, διεκδίκησα, ήμουν εκεί! Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπορεί να περιμένει για την επόμενη χρονιά, το 2023! Για πρώτη φορά δεν ανέβηκε το ομαδικό του συλλόγου μας στο βάθρο! Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό ήταν ότι δεκαετίες τώρα δεν λείψαμε ποτέ από το βάθρο!

 

Αισθάνομαι όμως ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι άλλο. Η πραγματική ζωή είναι εδώ! Στον Αθλητισμό! Κοιτώντας τα παιδιά και σκεφτόμενη ότι σε λίγο θα αγωνίζεται η κόρη μου θεωρώ ότι εδώ χτίζονται Χαρακτήρες, Προσωπικότητες, Αξίες. Στον σημερινό αγώνα έτρεξα με κορίτσια που είναι ηλικιακά παιδιά μου, που αγωνίστηκαν για το δικό τους όνειρο, που δούλεψαν και εργάστηκαν σκληρά για αυτό. Έτρεξα όμως και με κορίτσια που είναι ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και δεν παύουν να το δείχνουν σαν να λένε: Θα νικήσω ότι και να λες! Αυτό εμένα με συγκινεί και μου δείχνει πόσο τεράστιες αξίες αναδεικνύει ο Αθλητισμός!

Εγώ στα 45 μου λοιπόν αντί να βρεθώ σε κάποια καφετέρια ήθελα είμαι εδώ! Είμαι περήφανη που ήμουν και φέτος εδώ!»