Ν. Κολιός: «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα ατομικό ρεκόρ»

 Πάνος Κατσαρός   17:20 14-06-2023  

Ν. Κολιός: «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα ατομικό ρεκόρ»


Ο Νέστορας Κολιός πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση στο Εαρινό πρωτάθλημα που έγινε πριν από λίγες ημέρες στις Σέρρες, σημειώνοντας νέο, μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα 3.000 μ. στιπλ των ανδρών με χρόνο 8:51.13, κερδίζοντας τον Γιώργο Μίνο (9:09.35) και τον Γιώργο Κύρτση (9:16.22).

Ο Έλληνας αθλητής πέτυχε τον στόχο του, κατεβάζοντας την κορυφαία επίδοσή του, αλλά και σημειώνοντας το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23. Ο νεαρός δρομέας μίλησε στο Runbeat για την εμφάνισή του στις Σέρρες, δείχνοντας έτοιμος να κυνηγήσει νέους μεγάλους στόχους, τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, όσο και στο Ευρωπαϊκό Κ23.

 

«Ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα ατομικό ρεκόρ. Δούλεψα σκληρά αυτή την χρονιά έτσι ώστε να το πετύχω και ο πρώτος στόχος μου ήταν να πιάσω το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23 και τα κατάφερα με την βοήθεια του προπονητή μου, αλλά και των συναθλητών μου που πίστεψαν σε εμένα» είπε για την εμφάνισή του στους Εαρινούς Αγώνες ο Νέστορας Κολιός, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στους επόμενους στόχους του:

«Ο επόμενος στόχος είναι να γράψω μια ακόμα καλύτερη επίδοση από το Εαρινό γιατί έχω τις δυνατότητες και θα γίνει στους επόμενους αγώνες που έρχονται. Σίγουρα εστιάζω στο Ευρωπαϊκό ομάδων που θα γίνει στην Πολωνία σε μία εβδομάδα και μετά στο Ευρωπαϊκό Κ23 που θα γίνει τον Ιούλιο».