Νικητής ο Μωραΐτης στον αγώνα «Πάμε Ρίο»-Live η εξέλιξη του Δόλιχου και του Ρίο-Ολυμπία

 Runbeat Team   10:36 29-04-2023  

Νικητής ο Μωραΐτης στον αγώνα «Πάμε Ρίο»-Live η εξέλιξη του Δόλιχου και του Ρίο-Ολυμπία


Ο Γιώργος Μωραΐτη ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα απόστασης 111χλμ «Πάμε Ρίο» που ξεκίνησε χθες το απόγευμα από τους Δελφούς και ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο Ρίο.

Ο Μωραΐτης διένυσε την απόσταση σε 11 ώρες και 30 λεπτά φτάνοντας τα ξημερώματα στον προορισμό του, ενώ στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Χάρης Σουλελές με 13 ώρες και δύο λεπτά. Τρίτος ήταν ο Στράτος Κωνσταντίνος με 13 ώρες και 15 λεπτά. Η Pirie Aimee τερμάτισε στην 5η θέση της γενικής και ήταν νικήτρια του αγώνα με χρόνο 14 ώρες και 41 λεπτά. Ο αγώνας συνεχίζεται καθώς δέκα ακόμη δρομείς συνεχίζουν την προσπάθειά τους.  

 

Μαζί με τους παραπάνω ξεκίνησαν από τους Δελφούς χθες το απόγευμα και άλλοι 26 δρομείς που μετέχουν στον Δόλιχο Δρόμο απόστασης 255 χιλιομέτρων. Ήδη αρκετοί από αυτούς έχουν περάσει από το Ρίο και συνεχίζουν την πορεία τους προς την Αρχαία Ολυμπία όπου και θα τερματίσουν. Πρώτος έφτασε στο Ρίο ο Lukasz Sagan, ο οποίος χρειάστηκε 10 ώρες και 11 λεπτά, ενώ ακολούθησε ο Peter Toldi με 10 ώρες και 22 λεπτά και ο Νικόλαος Πετρόπουλος με 10 ώρες και 28 λεπτά. Τέταρτη έφτασε στο Ρίο η Irina Masanova που χρειάστηκε 11 ώρες και 3 λεπτά. Τα χιλιόμετρα που έχουν να διανύσουν οι δρομείς είναι πάρα πολλά ακόμα οπότε όλα μπορούν να αλλάξουν στην πορεία.

Ήδη ξεκίνησε και αγώνας Ρίο-Ολυμπία απόστασης 144χλμ.

Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αγώνων ΕΔΩ