Νικήτρια στη μάχη της ζωής η Σόνια Τσεκίνι-Μπουδούρη!

 Runbeat Team   13:17 22-08-2021  

Νικήτρια στη μάχη της ζωής η Σόνια Τσεκίνι-Μπουδούρη!


Νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο βγήκε η μαχήτρια Σόνια Τσεκίνι-Μπουδούρη! Μία από τις κορυφαίες δρομείς της Ελλάδας, η Σόνια πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον είναι πρωταθλήτρια και σε έναν άλλον αγώνα, εκτός μαραθωνίων.

Η Τσεκίνι-Μπουδούρη υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, όπως ανακοίνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας:

«Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορήθηκε την επιτυχή χειρουργική επέμβαση της πρωταθλήτριάς μας Σόνιας Τσεκίνι-Μπουδούρη, η οποία αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια στη μάχη της ζωής.

Ευχόμαστε ολόψυχα στην αγαπητή μας Σόνια, καλή ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς στίβους».

 

Η πρωταθλήτρια ευχαρίστησε με ανάρτησή της όλους όσους την βοήθησαν στον δύσκολο αγώνα που δίνει. Συγκεκριμένα, η Σόνια Τσεκίνι-Μπουδούρη αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους όσοι με βοήθησαν στο δύσκολο αγώνα που δίνω τον τελευταίο καιρό. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το σύλλογο εστίασης Καστοριάς, το αθλητικό σύλλογο Κοζάνης και τον αθλητικό σύλλογο Άργους Ορεστικού. Ευχαριστώ τους γιατρούς και νοσοκόμους του Θεαγενειου νοσοκομείου που πραγματοποίησαν με επιτυχία τη δύσκολη επέμβαση και νοσηλεία μου. Πάνω απ’ όλα θέλω να εκφράσω την αγάπη μου στην οικογένειά μου που με στηρίζει συνεχώς».