Ο Κώστας Μπανιώτης επιστρέφει με νέα καθήκοντα στην Ολυμπιάδα Κομοτηνής

 Runbeat Team   10:33 13-11-2021  

Ο Κώστας Μπανιώτης επιστρέφει με νέα καθήκοντα στην Ολυμπιάδα Κομοτηνής


Λίγες εβδομάδες με την επίσημη ανακοίνωσή του ότι σταματά τον πρωταθλητισμό, ο Κώστας Μπανιώτης επιστρέφει στον στίβο από ένα άλλο πόστο.

Ο πρώην πρωταθλητής του ύψους αναλαμβάνει χρέη υπεύθυνου σχεδιασμού στην Ολυμπιάδα Κομοτηνής στην οποία έκανε τα πρώτα αθλητικά του βήματα και ανδρώθηκε ως πρωταθλητής.

Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει: «Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Κώστας Μπανιώτης αναλαμβάνει υπεύθυνος σχεδιασμού και επιβλέπων όλων των αλτικών αγωνισμάτων του συλλόγου! Το κεφάλαιο του Πρωταθλητισμού κλείνει για να ανοίξει ένα νέο, διαφορετικό. Οι επιτυχίες σου, τα μετάλλια σου σε Παγκόσμιο επίπεδο, το ήθος και η εμπειρία σου μιλούν από μόνα τους. Τυχεροί οι αθλητές που θα σε έχουν δίπλα τους. Η Κομοτηνή ανεβάζει το επίπεδο όλου του στίβου μαζί σου! Κώστα καλώς ήρθες».

Ο Κώστας Μπανιώτης από την πλευρά του με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά και πολύ ενθουσιασμό, ανακοινώνω την συνεργασία μου με την Ολυμπιάδα Κομοτηνής, την ομάδα στην οποία βρίσκομαι από μικρό παιδί. Με πλήρως οργανωμένα τμήματα από μικρές ηλικίες, ευελπιστώ μέσα από αυτήν την συνεργασία, να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της πόλης μου».