Ο ΣΔΥΑ ευχαριστεί τα μέλη του που μετείχαν στην 1η εθελοντική αιμοδοσία για το 2022

 Runbeat Team   12:26 17-01-2022  

Ο ΣΔΥΑ ευχαριστεί τα μέλη του που μετείχαν στην 1η εθελοντική αιμοδοσία για το 2022


Αρκετοί ήταν οι δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στην 1η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος για το 2022.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΔΥΑ, ο οποίος στην ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αγαπητοί εθελοντές αιμοδότες, σας ευχαριστούμε,

Φίλοι, φίλες φρομείς του Συλλόγου μας, είμαστε σίγουροι ότι σε κάθε τηλεφώνημα – έκκληση βοήθειας που θα γίνετε στον ΣΔΥΑ η Τράπεζα Αίματος θα ανταποκρίνεται χάρη στη δική σας συνεισφορά.

Για εσάς που ήρθατε στο προγραμματισμένο ραντεβού του Σαββάτου, παρά τις συνθήκες και το κρύο που επικρατούσε και εσάς που μόλις λίγες μέρες νωρίτερα είχατε κάνει το χρέος σας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά για την προσφορά σας.

Ξεχωριστή συγκίνηση και μήνυμα ελπίδας μας έδωσε η παρουσία του Νικόλαου, μόλις προχθές γιόρτασε τα γενέθλιά του, έγινε 18 χρόνων και σήμερα (σ.σ. προχθές) έκανε την πρώτη του προσφορά, έγινε Εθελοντής Αιμοδότης του ΣΔΥ Αθήνας, Εθελοντής Αιμοδότης για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ένα παράδειγμα άξιο αναφοράς ότι και οι νέοι είναι μαζί μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ελένη, τον Βίκτωρα, την Αναστασία, την Τζένη, το Δημήτρη, τον Στέργιο, τον Ιωάννη, τον Δημήτριο, την Σοφία, τον Κωνσταντίνο τον Θέμη, τον Παύλο, την Ιωάννα, τον Βασίλη, τον Νίκο, τον Γιώργο. Να ευχαριστήσουμε και αυτούς που κάποιοι περιορισμοί δεν τους επέτρεψε να συμμετάσχουν.

Αγαπητοί φίλοι αιμοδότες, θέλουμε να σας συγχαρούμε και να σας ευχαριστήσουμε για την εθελοντική συμμετοχή σας, στη 1η αιμοδοσία του 2022, που έγινε στα γραφεία μας, Γραβιάς 9-13 στην Αθήνα. Στη σημερινή κοινωνία που αναθεωρούνται οι ανθρώπινες αξίες Εσείς είσαστε για όλους εμάς φωτεινά παραδείγματα.

Η συμμετοχή σας και η προσφορά αίματος για τον συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη μας δίνει δύναμη και ελπίδα να πιστεύουμε ότι ακόμη υπάρχουν δυνάμεις και άνθρωποι που νοιάζονται τον διπλανό τους.

Ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας, είναι μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της χειρονομίας σας.

Να είστε πάντα καλά, εσείς και οι οικογένειές σας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥΑ».