Ο ΣΕΓΑΣ ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ20

 Runbeat Team   14:51 20-09-2023  

Ο ΣΕΓΑΣ ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ20


Το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 ήταν ειδικών συνθηκών καθώς αφενός μετατέθηκε για Σεπτέμβριο μήνα ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον Ιούνιο και τελευταία στιγμή αναγκάστηκε να αλλάξει και έδρα λόγω των καταστροφικών βροχών στη Θεσσαλία.

Παρόλα αυτά το περασμένο σαββατοκύριακο η Πάτρα κατάφερε να ανταπεξέλθει και να φιλοξενήσει με επιτυχία τη διοργάνωση.

Ο ΣΕΓΑΣ θέλοντας να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

 

«Η αγαστή συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, του Δήμου Πατρέων, της Διοίκησης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου απέδωσε και πάλι καρπούς, κι έτσι το στάδιο ήταν έτοιμο σε λίγα 24ωρα να υποδεχθεί τους εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας.

Το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα …ήταν ειδικών συνθηκών και επηρεάστηκε όσο καμία άλλη διοργάνωση από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του καλοκαιριού. Ο καύσωνας του Ιουλίου ανάγκασε την Ομοσπονδία να μεταθέσει τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 22 & 23 Ιουλίου στη Λάρισας, στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου στην ίδια πόλη, ωστόσο οι φονικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου οδήγησαν στην αναγκαστική του μεταφορά στην πόλη της Πάτρας.

Δεδομένου των ειδικών συνθηκών το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως για την καθοριστική συμβολή τους στην άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος:

τον Δήμο Πατρέων,

τη Διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου,

την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου καθώς και

την Εφημερίδα «Πελοπόννησος» για την μερική κάλυψη της φιλοξενίας των αθλητών των Σωματείων από την Θεσσαλία, για τους οποίους η Ομοσπονδία με τη σειρά της κάλυψε τα έξοδα μεταφοράς τους, τη διαμονή και τη διατροφή τους».