Οι φωτογραφίες από το 1o Olympic Village Run

 Runbeat Team   20:00 18-10-2022  

Οι φωτογραφίες από το 1o Olympic Village Run


Την Κυριακή 09 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διοργάνωση τρεξίματος 1o Olympic Village Run στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού.

Σκοπός της διοργάνωσης, τον οποίο πέτυχε και με το παραπάνω, ήταν να συστήσει ξανά τους χώρους και τις εγκαταστάσεις στο ευρύ κοινό, που παρέμεναν ανενεργά για πολλά χρόνια, ύστερα από την τέλεση των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Η Οργανωτική Επιτροπή παρουσιάζει τις φωτογραφίες της διοργάνωσης. Καταβλήθηκε προσπάθεια να αποτυπωθεί κάθε αθλητής και αθλήτρια, τουλάχιστον με ένα στιγμιότυπο.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες στο olympicvillagerun.gr/1o-olympic-village-run-media/

 

Το 1ο Olympic Village Run αποτέλεσε διοργάνωση και υλοποιήθηκε από την MYSPORTEVENT με συνδιοργανωτή το Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού και σκοπό είχε να ξανασυστήσει στην αθλητική οικογένεια το μοναδικό αυτό αθλητικό συγκρότημα, το οποίο αναβιώνει μετά από τις ενέργειες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και την ίδρυση του νέου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου.

Περισσότερες πληροφορίες:

Site: www.olympicvillagerun.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/olympicvillagerun

Instagram: https://www.instagram.com/olympicvillagerun

Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής και του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).