Olympus Vertical: Μπαλαμιώτης και Τόκα οι νικητές

 Runbeat Team   16:08 25-06-2021  

Olympus Vertical: Μπαλαμιώτης και Τόκα οι νικητές


Σήμερα διεξήχθη ο πρώτος αγώνας του Olympus Marathon, ο ανηφορικός Olympus Vertical με τους αθλητές να διανύουν απόσταση 4,25 «κάθετων» χιλιομέτρων στον Όλυμπο και το μονοπάτι «Γουμαροστάλι», σε μία υψομετρική που «αγγίζει» τα 1.000 μέτρα.

Νικητές στον αγώνα αναδείχθηκαν οι Βασίλης Μπαλαμιώτης και Σουλτάνα Τόκα σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα. Ο Μπαλαμιώτης πήρε την πρώτη θέση με χρόνο 45:48, στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Άγγελος Φραγκούλης με 46:56 και τρίτος ο Γιώργος Τσομπίκος με χρόνο 52:18.

 

Από τις γυναίκες, η Σουλτάνα Τόκα σημείωσε χρόνο 1:03:47, η Ζωή Σταμούλη τερμάτισε δεύτερη με χρόνο 1:07:24, ενώ τρίτη ολοκλήρωσε τον αγώνα η Βασιλεία Τσακλιτάρη με 1:15:31.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα, ενώ είναι σημαντικό να αναφερθεί πως τα συγκεκριμένα αποτελέσματα θεωρούνται προσωρινά, καθώς όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Τα επίσημα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν το νωρίτερο σε 10 ημέρες από την ημέρα του αγώνα, προκειμένου να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι. Μέχρι τότε τα δημοσιευμένα αποτελέσματα θα θεωρούνται προσωρινά».