Π. Εμμανουηλίδου: «Νιώθω ότι αυτή η χρονιά μου χρωστά ακόμη πολλά»

 Πάνος Κατσαρός   15:51 30-08-2022  

Π. Εμμανουηλίδου: «Νιώθω ότι αυτή η χρονιά μου χρωστά ακόμη πολλά»


Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έχει επιστρέψει στις προπονήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά την απουσία της από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου. Η Ελληνίδα σπρίντερ μετά την πολύ καλή παρουσία της στο Παγκόσμιο Κ20 και την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Κάλι της Κολομβίας ένιωσε πόνους στη μέση, κάτι που την άφησε εκτός αποστολής για το Μόναχο.

Μιλώντας στο Runbeat, η πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 100 μέτρα, έδειξε ότι στόχος της είναι να αγωνιστεί σε έναν ή δύο αγώνες μέσα στον Σεπτέμβριο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η φετινή χρονιά της χρωστάει κάτι ακόμα.

 

«Μετά το Παγκόσμιο από τις 5 κούρσες και το κουραστικό ταξίδι της επιστροφής είχα φοβερούς πόνους στην μέση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην συμμετάσχω με την Εθνική Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό. Αμέσως άρχισα θεραπείες και είμαι πολύ καλύτερα» ανέφερε στο Runbeat για την περίοδο που έμεινε εκτός η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου.

«Νιώθω ότι αυτή η χρονιά μου χρωστά ακόμη πολλά»

Αναφορικά με την τωρινή περίοδο και τα meeting που αναζητάει να αγωνιστεί τον Σεπτέμβριο, η Ελληνίδα σπρίντερ είπε: «Κάνω κανονικά προπονήσεις και θέλω να παρατείνω ακόμη λίγο την χρονιά με μία η δυο κούρσες τον Σεπτέμβριο. Ψάχνουμε κάποια μίτινγκ στο εξωτερικό ελπίζω να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία. Νιώθω ότι αυτή η χρονιά μου χρωστά ακόμη πολλά».

Π. Εμμανουηλίδου: «Νιώθω ότι αυτή η χρονιά μου χρωστά ακόμη πολλά» runbeat.gr

«Αν εξαιρέσουμε δυο κούρσες, όλους τους υπόλοιπους αγώνες τους έκανα με πόνους»

Η αθλήτρια από τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης «έδειξε» τον στόχο της για τη νέα σεζόν, που δεν είναι άλλος από το Ευρωπαϊκό Κ23: «Αν εξαιρέσουμε δυο κούρσες στην Καλαμάτα και Φιλοθέη όλους τους υπόλοιπους αγώνες τους έκανα με πόνους. Έχω πολύ διάθεση και δεν το κρύβω ότι ο μεγάλος μου στόχος για την νέα σεζόν είναι το Ευρωπαϊκό Κ23».