Π. Καραΐσκος: «Έλεγα στον εαυτό μου, ήσουν στη χρήση και τώρα τρέχεις Μαραθώνιο» (Vid)

 Runbeat Team   10:23 21-02-2024  

Π. Καραΐσκος: «Έλεγα στον εαυτό μου, ήσουν στη χρήση και τώρα τρέχεις Μαραθώνιο» (Vid)


Ο Παναγιώτης Καραΐσκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο MEGA και μεταξύ άλλων περιέγραψε το πως από κόλαση των ουσιών έγινε ένας από τους κορυφαίους μαραθωνοδρόμους στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, ο πρωταθλητής Ελλάδας στον μαραθώνιο τόνισε ότι ο αθλητισμός υπήρχε πάντα στη ζωή του αλλά στην εφηβεία όλα άλλαξαν.

 

«Στα εφηβικά μου χρόνια βρέθηκε σε παρέες, όπου γνώρισα και μία κοπέλα και έφυγα τελείως από τον χώρο του αθλητισμού. Μπήκα πολύ απότομα στον κόσμο των ουσιών. Πρώτα βοηθήθηκε η οικογένειά μου και έπειτα εγώ το πήρα απόφαση και πήγα στο πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ. Πολλά παιδιά θα μπουν στη διαδικασία να δοκιμάζουν γιατί νομίζουν πως περνούν καλά. Αυτό είναι ψέμα. Παίζεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα».

Από το 2013 μπήκε και πάλι ο αθλητισμός στη ζωή του.

«Το 2013 ήταν ένα φίλος που κάναμε μαζί ποδήλατο και μου είπε να πάμε να τρέξουμε μαζί μαραθώνιο. Και του λέω ‘’πάμε’’. Είναι ψυχοθεραπεία. Έλεγα στον εαυτό μου ‘’κοίτα πόσα έχεις καταφέρει, ήσουν στην χρήση και τώρα τρέχεις μαραθώνιο’’. Όλο αυτό με πήγαινε ένα χιλιόμετρο παρακάτω».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη τη συνέντευξη του Παναγιώτη Καραΐσκου: