Π. Πετρουλάκης: «Χαρούμενος για την πρώτη μου παρουσία σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου»

 Πάνος Κατσαρός   15:38 01-12-2022  

Π. Πετρουλάκης: «Χαρούμενος για την πρώτη μου παρουσία σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου»


Ο Παναγιώτης Πετρουλάκης βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, αφού έχει συμπεριληφθεί στην ομάδα που θα λάβει μέρος στην διοργάνωση που θα γίνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Τορίνο της Ιταλίας.

Ο νεαρός αθλητής του ΓΑΣ Ιλισσού θα αγωνιστεί στον αγώνα των 8 χιλιομέτρων της κατηγορίας Κ23 των Ανδρών, έχοντας κατακτήσει νωρίτερα το Κύπελλο Ελλάδας στο ίδιο αγώνισμα, στην διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα στις 20 Νοεμβρίου με χρόνο 23:54.

 

Μιλώντας στο Runbeat, ο Παναγιώτης Πετρουλάκης έδειξε την χαρά του για την πρώτη του παρουσία σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, ενώ μίλησε και για τον στόχο του στον αγώνα της Ιταλικής πόλης.

«Είναι η πρώτη μου παρουσία σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Από εκεί και πέρα η διαδρομή στο Τορίνο δεν συγκρίνεται με αυτή των Τρικάλων σε επίπεδο δυσκολίας αλλά έχω προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να μπορέσω να κάνω μια εμφάνιση που να με αντιπροσωπεύει» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Πετρουλάκης, που στη συνέχεια πρόσθεσε για τον στόχο του: «Στόχος μου είναι μια καλή θέση για τα ελληνικά δεδομένα».

Π. Πετρουλάκης: «Χαρούμενος για την πρώτη μου παρουσία σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου» runbeat.gr