Π. Τριβυζάς: Στο Βελιγράδι για προετοιμασία και υποστήριξη στους Έλληνες αθλητές – Οι επόμενοι στόχοι του

 Πάνος Κατσαρός   16:25 16-03-2022  

Π. Τριβυζάς: Στο Βελιγράδι για προετοιμασία και υποστήριξη στους Έλληνες αθλητές – Οι επόμενοι στόχοι του


Στο Βελιγράδι βρίσκεται στις τελευταίες ημέρες ο Παναγιώτης Τριβυζάς, με τον Έλληνα αθλητή να έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον ανοικτό στίβο. Ο Παναγιώτης Τριβυζάς βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Σερβίας παράλληλα με την Ελληνική αποστολή που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, με σκοπό να στηρίξει με την παρουσία του τους Έλληνες αθλητές, και πιο συγκεκριμένα τη Ραφαέλα Σπανουδάκη.

 

«Ήρθα εδώ για να συνεχίσω την προετοιμασία μου για τον ανοικτό στίβο. Στην Αθήνα δεν είχε καλό καιρό και εδώ πέρα μπορούσα να βρω κλειστό στίβο για να κάνω μεγαλύτερα κομμάτια. Εδώ βρίσκεται και ο προπονητής μου και επί της ευκαιρίας θα ήθελα να στηρίξω την προσπάθεια που κάνει η συναθλήτριά μου, Ραφαέλα Σπανουδάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και τα 60 μέτρα, ήταν μία καλή ευκαιρία να τα συνδυάσω και τα δύο. Θα έχω την ευκαιρία να την δω κοντά στους αγώνες της» είπε στο Runbeat ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

O έμπειρος σπρίντερ του Παναθηναϊκού προπονείται στο βοηθητικό στάδιο στο Βελιγράδι, αναμένεται να ολοκληρώσει την προετοιμασία του το Σάββατο (19/03), και θα επιστρέψει εκείνη την ημέρα στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχίσει τις προπονήσεις.

Μιλώντας για τους επόμενους στόχους του, ο Παναγιώτης Τριβυζάς τόνισε: «Οι δύο μεγάλοι μου στόχοι για τον ανοικτό στίβο είναι να διακριθώ στη σκυτάλη, αλλά και σε ατομικό επίπεδο. Στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα γίνουν στην Αλγερία, στο Οράν, αλλά και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μόναχο. Οι αγώνες μας θα ξεκινήσουν από πολύ νωρίς, και βήμα βήμα, βλέποντας και κάνοντας».