Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Στην ελληνική αποστολή Πεσιρίδου και Ανδρικόπουλος

 Runbeat Team   12:28 10-03-2022  

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Στην ελληνική αποστολή Πεσιρίδου και Ανδρικόπουλος


Η Ελισάβετ Πεσιρίδου θα αποτελέσει το 6ο μέλος της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται 18 με 20 Μαρτίου στο Βελιγράδι.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, μία μέρα μετά τη αποδοχή της πρόσκλησης (ΔΕΣ ΕΔΩ), ενημέρωσε τον ΣΕΓΑΣ ότι «άδειασε» θέση για την Ελληνίδα αθλήτρια που θα αγωνιστεί στα 60μ. εμπ.

 

Η Πεσιδίρου προέρχεται από σεζόν με αρκετά προβλήματα που δεν της επέτρεψαν να τρέξει στους χρόνους που θα ήθελε, ωστόσο με βάση την κατάταξη πήρε την πολυπόθητη πρόκριση.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου θα συμμετάσχει για δεύτερη σε Παγκόσμιο κλειστού στίβου, αφού ήταν παρούσα και στους αγώνες του Μπέρμιγχαμ.

Στο Παγκόσμιο και ο Ανδρικόπουλος

Εκτός από την Ελισάβετ Πεσιρίδου, πρόσκληση να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου έλαβε και ο Νίκος Ανδρικόπουλος, ο οποίος έγινε το έβδομο μέλος της ελληνικής ομάδας.

Η ομοσπονδία αποδέχθηκε ήδη την πρόσκληση που ήρθε σήμερα για τον άλτη του Γιώργου Πομάσκι κι έτσι η χώρα μας θα έχει εκπροσώπηση σε ένα ακόμη αγώνισμα.

Ο αθλητής θα συμμετάσχει στο πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα της καριέρας του με βασικό στόχο να κυνηγήσει μια καλή παρουσία και να αποκομίσει εμπειρίες για το μέλλον.