Παναγιωτόπουλος για το πρώτο του χρυσό στα 100μ. στο πανελλήνιο: «Το ονειρευόμουν από καιρό»

 Πάνος Κατσαρός   19:20 04-07-2024  

Παναγιωτόπουλος για το πρώτο του χρυσό στα 100μ. στο πανελλήνιο: «Το ονειρευόμουν από καιρό»


Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος βρέθηκε ανάμεσα στους αθλητές που ξεχώρισαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου του Βόλου, καταφέρνοντας να κατακτήσει δύο μετάλλια, μεταξύ των οποίων και το πρώτο του στα 100 μέτρα σε επίπεδο ανδρών. Ο αθλητής του Άθλου Κερατσινίου Δραπετσώνας πήρε τη νίκη στα 100 μέτρα και σήκωσε ψηλά το χέρι του τερματίζοντας, με χρόνο 10.45 και άνεμο -0.6. Παράλληλα, ο Παναγιωτόπουλος τερμάτισε στη δεύτερη θέση στα 200 μέτρα με χρόνο 21.08 που αποτελεί νέο του ατομικό ρεκόρ.

 

Ο 22χρονος σπρίντερ μίλησε στο Runbeat δείχνοντας την χαρά του για το επίτευγμά του τόσο στα 100, όσο και στα 200 μέτρα στον Βόλο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ότι μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα του χρόνου.

Παναγιωτόπουλος για το πρώτο του χρυσό στα 100μ. στο πανελλήνιο: «Το ονειρευόμουν από καιρό» runbeat.gr

«Η νίκη στα 100μ ανδρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν ένα στόχος που ονειρευόμουν από καιρό. Ήθελα πολύ αυτή τη νίκη περισσότερο για να το αποδείξω στον εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βγω πρωταθλητής Ελλάδος σε μια χρόνια με μεγάλο ανταγωνισμό στα 100μ και μετά την επιτυχία που είχαμε στο ευρωπαϊκό στη Ρώμη» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, που στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Τα 100 μέτρα ήταν συναρπαστικός αγώνας και γι’αυτό το πανηγύρισα με τέτοιο τρόπο. Στα 200 μέτρα προσπάθησα να κάνω το νταμπλ αλλά βγήκε η δεύτερη θέση. Είμαι και εκεί πολύ ευχαριστημένος παρόλο που δεν βγήκε ένας χρόνος κάτω από 21 δευτερόλεπτα. Συνολικά το Πανελλήνιο ήταν ένα ευχαριστώ Πρωτάθλημα επιβεβαιώνοντας σε τη κατάσταση είμαι και θέλω να συνεχίσω να είμαι ακόμη καλύτερα και του χρόνου».