Παραιτήθηκε η διευθύνουσα σύμβουλος των Ολυμπιακών Αγώνων «LA28»

 Runbeat Team   20:30 19-12-2023  

Παραιτήθηκε η διευθύνουσα σύμβουλος των Ολυμπιακών Αγώνων «LA28»


Η Κάθι Κάρτερ δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου των διοργανωτών του Λος Άντζελες 2028 (LA28) καθώς οι προετοιμασίες εισέρχονται σε μια νέα φάση με μόλις τέσσερα χρόνια να απομένουν μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028.

Η Κάρτερ εντάχθηκε στην LA28 τον Οκτώβριο του 2018 ως επικεφαλής εσόδων και διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος το 2021, εστιάζοντας στη διαπραγμάτευση συμφωνιών εταιρικής χορηγίας.

 

«Όπως ήταν αναμενόμενο, επειδή το LA28 μεταβαίνει από μια φάση εμπορικής και σχεδιασμού σε φάση λειτουργίας και παράδοσης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να περάσω τη δάδα», είπε η Κάρτερ σε μια δήλωση. «Από το 2024, θα μεταβώ από τον ρόλο μου ως Διευθύνων Σύμβουλος και είναι τιμή μου να συνεχίσω με την LA28 ως Ανώτερος Σύμβουλος».

Η πρόεδρος του LA28, Κέισι Γουάσερμαν, δήλωσε ότι η Κάρτερ ήταν «η κινητήρια δύναμη πίσω από την πρώτη φάση του στρατηγικού μας σχεδίου». «Καθώς αυτή η φάση πλησιάζει στην ολοκλήρωση, έχουμε αναμφίβολα χτίσει μια ισχυρή βάση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και τώρα είναι η ώρα να περάσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε η Γουάσερμαν.

Μέχρις στιγμής, δεν είναι σαφές πότε θα διοριστεί νέος διευθύνων σύμβουλος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ