Παρουσία αρκετών Ελλήνων έγινε η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στον Νίκο Ανδρικόπουλο (vid)

 Runbeat Team   12:22 04-03-2023  

Παρουσία αρκετών Ελλήνων έγινε η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στον Νίκο Ανδρικόπουλο (vid)


Με τις ελληνικές σημαίες να ανεμίζουν στην κερκίδα του Atakoy Arena πραγματοποιήθηκε η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στον Νίκο Ανδρικόπουλο.

Αρκετοί Έλληνες, ανάμεσα τους και μέλη του ΟΚΑ Καβάλας που ήρθαν οργανωμένα να δουν τους αγώνες ήταν στην πρώτη απονομή για την ελληνική ομάδα.

 

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος, το ίδιο συγκρατημένος όπως συνηθίζει να είναι σε όλες τις πτυχές της ζωής του, απόλαυσε τόσο τη διαδικασία της απονομής, όσο και τις φωνές των ανθρώπων στις εξέδρες, που ζήταγαν μια φωτογραφία μαζί τους. Για τον ίδιο ήταν ανάμικτα τα συναισθήματα εξάλλου, όπως τόνισε αμέσως μετά την απονομή: «Έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν μπορώ να χαρώ, με όσα συμβαίνουν πίσω».

Αντιλαμβάνεται, ωστόσο, σιγά-σιγά την προσωπική του επιτυχία. «Αρχίζω σιγά, σιγά και το συνειδητοποιώ. Το βράδυ δε θα έλεγα πως πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου. Περισσότερο η χαρά του τι έχω πετύχει. Νομίζω πως όταν φτάνεις τελικά σε αυτό που το σημείο δε σκέφτεσαι τόσο όσα έχουν προηγηθεί, ακόμη κι αν υπήρχαν δυσκολίες. Προσπάθησα να επεξεργαστώ αυτό που έγινε», είπε ο 26χρονος και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν θα είμαι γουρλής ή όχι για την ομάδα, αλλά θεωρώ πως πρέπει να έρθουν άλλα τρία τουλάχιστον». Ο Ανδρικόπουλος αποκάλυψε πως οι πρώτοι άνθρωποι που μίλησε ήταν οι γονείς του κι έπειτα αδελφή και οι φίλοι του.

Δείτε την απονομή