Παρουσία Καραμαρίνοφ το συνέδριο των κορυφαίων στελεχών των Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών στίβου στην Αθήνα

 Runbeat Team   18:27 12-03-2024  

Παρουσία Καραμαρίνοφ το συνέδριο των κορυφαίων στελεχών των Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών στίβου στην Αθήνα


Με την ομιλία του προέδρου της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ θα ανοίξει την Τετάρτη (13/3) το συνέδριο των κορυφαίων στελεχών των Ευρωπαϊκών ομοσπονδιών στίβου (Chief Executive Officers Conference) που φιλοξενεί για πρώτη φορά ο ΣΕΓΑΣ.

Στο συνέδριο, που θα γίνει στο ξενοδοχείο Apollon Divani Palace & Thalasso στην Βουλιαγμένη και θα διαρκέσει δύο ημέρες, περιλαμβάνονται παρουσιάσεις θεμάτων όπως τα οφέλη από την ψηφιοποίηση των δεδομένων, επιδόσεις και προσωπικά επιτεύγματα, οι ανθρώπινες αξίες στο άθλημα, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Δρόμου επί Δημοσίας Οδού 2025, αλλά και τρόποι αύξησης και ανάπτυξης της αθλητικής κοινότητας.

 

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Κρίστιαν Μιλζ, διευθυντής τηλεόρασης και επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Μάρσελ Γουάκιμ, ο Ντέιβιντ Γκρέβενμπεργκ που εκπροσωπεί το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αθλητισμού και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η αναπληρώτρια CEO Σέλια Μέντεζ και ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Σιλβάιν Ζολιέτ.

Στο πλαίσιο της CEO Conference, ο γενικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Σωτήρης Κυρανάκος θα έχει συνάντηση συνεργασίας με τον υπεύθυνο του Δρομικού Κινήματος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Μάρκο Βάσιτς για την προετοιμασία του European Running Business Conference που θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα τον προσεχή Νοέμβριο.

Ο ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, μέσα σε λίγους μήνες θα φιλοξενήσει δύο σπουδαία συνέδρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και η Αθήνα θα γίνει το επίκεντρο λήψης σπουδαίων αποφάσεων του ευρωπαϊκού στίβου.

Πηγή: segas.gr