Παρουσιάστηκαν οι εμφανίσεις της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

 Runbeat Team   20:33 29-06-2021  

Παρουσιάστηκαν οι εμφανίσεις της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο


Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ σε ρυθμό προετοιμασίας βρίσκεται και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία παρουσίασε σήμερα την εμφάνιση της ελληνικής ομάδας.

 

Παρουσία σπουδαίων αθλητών και αθλητριών έγινε σήμερα η παρουσίαση των εμφανίσεων της Εθνικής μας στους Ολυμπιακούς αγώνες. Πιο συγκεκριμένα το παρών έδωσαν τρεις Ολυμπιονίκες, η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Αιμιλία Τσουλφά, ενώ χρέη… μοντέλου εκτέλεσαν ο Εμμανουήλ Καραλής, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης και ο Χρήστος Αποστόλου. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Μιχάλης Φυσεvτζίδης, που για πρώτη φορά θα έχει το ρόλο του αρχηγού αποστολής στη διοργάνωση του Τόκιο.

Ανάμεσα στους αθλητές που μίλησα ήταν και η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μάλιστα θα είναι υποψήφια για τη θέση της εκπροσώπου των αθλητών στο συμβούλιο της ΔΟΕ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην ομιλία της τόνισε: «Ξέρω τι έχουν τραβήξει οι αθλητές τα τελευταία πέντε χρόνια για να φτάσουν εδώ που έφτασαν, και πολύ περισσότερο τι πέρασαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη, που μας έβαλε γρήγορα στα στάδια, ευχαριστούμε την ΕΟΕ και τις Ομοσπονδίες μας για όσα κάνουν για εμάς, ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για παιδιά που ακόμη δεν έχουν μετάλλιο και το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Καλή επιτυχία σε όλους».

Τα αγωνίσματα του στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα ξεκινήσουν στις 30 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 8 Αυγούστου. Η εθνική μας ομάδα θα αναχωρήσει για την Ιαπωνία στις 16 Ιουλίου, για το Μισάτο, όπου θα πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας