Patagonman: Τερμάτισαν συγκινημένοι μετά την υπερπροσπάθεια Μύρκος, Μανωλιούδης και Δήμος!

 Πάνος Κατσαρός   17:13 04-12-2023  

Patagonman: Τερμάτισαν συγκινημένοι μετά την υπερπροσπάθεια Μύρκος, Μανωλιούδης και Δήμος!


Άρης Μύρκος, Μιχάλης Μανωλιούδης και Λευτέρης Δήμος έλαβαν μέρος σε έναν από τους δυσκολότερους αγώνες extreme Ironman αγώνες του κόσμου, που πραγματοποιήθηκε στην Παταγονία. Πιο συγκεκριμένα οι τρεις αθλητές αγωνιστήκαν στον αγώνα τριάθλου Patagonman, που έγινε χθες (03/12) και τερμάτισαν και οι τρεις!

 

Θυμίζουμε ότι για να τερματίσουν στον δύσκολο αυτό αγώνα, οι αθλητές που έλαβαν μέρος κλήθηκαν να αγωνιστούν μέσα σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και να καλύψουν 3,8 χιλιόμετρα κολυμπώντας στην παγωμένη θάλασσα, κάνοντας 180 χιλιόμετρα με ποδήλατο σε μία πολύ επικίνδυνη διαδρομή με 3.000 μέτρα υψομετρική και τον καιρό να είναι… απρόβλεπτος, αλλά και τρέχοντας έναν ολόκληρο μαραθώνιο σε δύσκολη διαδρομή.

Οι τρεις αθλητές από την χώρα μας τερμάτισαν συγκινημένοι για το επίτευγμά τους, μετά την υπερπροσπάθεια που κλήθηκαν να καταβάλλουν.

Συγκινημένος μετά τον τερματισμό του ο Άρης Μύρκος

Νικητής στον δύσκολο αγώνα αναδείχθηκε ο Αμερικανός Jan Stepinski που ήταν εξαιρετικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ από την πλευρά των γυναικών την πρωτιά πήρε η Laura Siddall από το Ηνωμένο Βασίλειο, τερματίζοντας μάλιστα και στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.




Οι τρεις Έλληνες που αγωνίστηκαν στην Παταγονία