Πολλές και καλές συμμετοχές στο 4ο Γκαλά Αποστάσεων

 Runbeat Team   14:11 05-07-2024  

Πολλές και καλές συμμετοχές στο 4ο Γκαλά Αποστάσεων


Με πολλές και καλές συμμετοχές θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 6 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας το 4ο Γκαλά Αποστάσεων.

Θα λάβουν μέρος 190 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών, μεταξύ των οποίων αρκετοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αγωνίσματα των 1.500μ. γυναικών και 800 μ. ανδρών.

 

Στα 1.500 μ. ξεχωρίζουν οι συμμετοχές της Ανθής Κυριακοπούλου, νικήτριας στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον Βόλο, της Κατερίνας Κουτλή, τρίτης στην ίδια κούρσα, της πρωταθλήτριας Ελλάδας στα 800 μ., Γεωργίας Δεσπολλάρη και της δεύτερης στον ίδιο αγώνα, Εμμανουέλας Πλάκα, της νικήτριας των 3.000 μ. στιπλ, Βασιλική Καλλιμογιάννη, αλλά και της Ιουλιάνας Ρούσσου, κατόχου του πανελληνίου ρεκόρ στα 800μ Κ18 και πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ίδια κατηγορία.

Στα 800μ. ανδρών θα πάρουνε εκκίνηση οι τρεις που ανέβηκαν στο βάθο στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ, Χαρίδημος Ξενιδάκης, Χριστόφορος Κουτλής και Πέτρος Παπαϊωάννου, Στο ίδιο αγώνισμα θα αγωνιστεί και ο Αμερικανός Κρίστιαν Χάρισον με ατομικό ρεκόρ 1:46.69 και φετινό 1:47.26.

Οι αγώνες, που διοργανώνονται από τον σύλλογο ΑΟ Τρίτων Χαλκίδας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας, είναι ενταγμένοι στο επίσημο καλεντάρι της World Athletics, κατηγορίας F.

Για τις συμμετοχές και τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ