Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών του Katerini Run 2024

 Runbeat Team   22:02 29-04-2024  

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών του Katerini Run 2024


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 η εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών του Katerini Run 2024. Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ", έλαβε χώρα στην Κατερίνη και τίμησε την πολύτιμη προσφορά 24 εθελοντικών ομάδων που συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γκόγκος Δημήτριος, απηύθυνε λόγο στους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου προς όλους τους εθελοντές για την αφοσίωση, τον ενθουσιασμό και την αστείρευτη ενέργειά τους. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους, η διοργάνωση του Katerini Run 2024 δεν θα μπορούσε να είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο παρέστησαν η αντιπρόεδρος Ελένη Κώστα και η Γραμματέας Ουζούνη Σταυρούλα, καθώς και ο Αλέκος Πούλιος και ο Χρήστος Μυστρίδης ως πρώην πρόεδροι και ιδρυτικά μέλη του συλλόγου.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών βραβείων σε όλους τους εθελοντές, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κέρασμα, σε ένα φιλικό και χαλαρό κλίμα.