Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου – Lesvos Runners

 Runbeat Team   21:36 15-01-2024  

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου – Lesvos Runners


Με μεγάλη συμμετοχή μελών του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου-Lesvos Runners, εκπροσώπων φορέων και φίλων έγινε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στον χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ‘Mythical Coast’, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου για το έτος 2024. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο νέος Δήμαρχος Μυτιλήνης και μέλος των Lesvos Runners κ. Π. Χριστόφας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Ε. Μυρσινιάς, εκπρόσωποι της Στρατιωτικής Διοίκησης και της Λιμενικής αρχής, ως εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ Λέσβου ο κ. Α. Πρίμος, ο Αντιδήμαρχος Μυτιλήνης κ. Ν. Γιαννάκας, εκπρόσωποι συνεργαζόμενων σωματείων και φορέων, ενώ την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Νικόλαος Καστρινός.





Η Πρόεδρος των Lesvos Runners Ελένη Δαγκλή έκανε σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα του 2023 με δράσεις αγωνιστικές, δικτύωσης, εξωστρέφειας, σύσφιξης σχέσεων των μελών, ανάπτυξης, εκπαίδευσης-ενημέρωσης και παραγωγής υλικού, και αναφέρθηκε επίσης στις προγραμματισμένες δράσεις για το 2024.

Έγινε η παραδοσιακή κλήρωση δώρων που περιλάμβανε δωροεπιταγή από το κατάστημα Μανούσου για όλους τους παριστάμενους, ενώ μόνο για τα μέλη του Συλλόγου κληρώθηκαν δύο συμμετοχές στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Επίσης τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν για πρώτη φορά και ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Lesvos Runners ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, το κατάστημα Μανούσου για την δωροεπιταγή, το ξενοδοχείο MythicalCoast και το προσωπικό του για την φιλοξενία και εύχεται σε όλες και όλους ένα χαρούμενο και δημιουργικό νέο έτος με υγεία, ειρήνη και καλή διάθεση!