Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ

 Runbeat Team   6:00 11-06-2021  

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ


Συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ. Η συνάντηση έγινε την Δευτέρα, μετά από αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού –Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Τον ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησε η Πρόεδρος του κα Σοφία Σακοράφα και ο υπεύθυνος κοινωνικής ευθύνης κ. Σωτήρης Κυρανάκος και την ΕΟΣΛΜΑ-Υ ο Πρόεδρος της κ. Κων/νος Σάμιος, ο Γεν Γραμματέας κ. Παύλος Λέκκας και ο Σύμβουλος κ. Γιώργος Διαμαντής.

Διαπιστώθηκε ότι μας ενώνουν τα κοινά αθλητικά ιδεώδη που υπηρετούμε και ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας.

 

Συζητήθηκε το θέμα των αγώνων των Συλλόγων της ΕΟΣΛΜΑ-Υ που γίνονται στο πλαίσιο της «Άθλησης για Όλους» και είναι αγώνες που γίνονται για την αναψυχή, την υγεία των αθλούμενων, για την προβολή της ένδοξης ιστορίας που έχουν διάφορες περιοχές της πατρίδας μας καθώς και για την ανάδειξη της ομορφιάς ορισμένων τοποθεσιών της ωραίας μας χώρας.

Συζητήθηκε η συνεργασία στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και στους παράλληλους αγώνες καθώς και στο κοινωνικό πρόγραμμα που ισχύει από το 2006.

Συζητήθηκε η εκπροσώπηση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ στην Οργανωτική Επιτροπή τουΑυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας καθώς και σε άλλες επιτροπές να ορίζεται από την ίδια την ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Τέλος ζητήθηκε η συνεργασία και σε άλλους σημαντικούς τομείς για την οποία ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει αναλυτικότερη συζήτηση στο επόμενο διάστημα.

Η ΕΟΣΛΜΑ-Υ δεσμεύτηκε να καταθέσει το αμέσως επόμενο διάστημα τις προτάσεις της προς το ΣΕΓΑΣ. Η ΕΟΣΛΜΑ-Υ προσβλέπει στην καλή συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ για το καλό του αθλητισμού και των αθλουμένων και θα καταβάλει για αυτό κάθε δυνατή προσπάθεια».