Πρεβολαράκη: «Συγγνώμη σε όσους με πίστεψαν, με βοήθησαν και τους απογοήτευσα»

 Runbeat Team   8:10 05-08-2021  

Πρεβολαράκη: «Συγγνώμη σε όσους με πίστεψαν, με βοήθησαν και τους απογοήτευσα»


Η Μαρία Πρεβολαράκη πήγε με υψηλές βλέψεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει ο εμπόδιο της Luis Valverde Melendres και αποκλείστηκε νωρίς από το τουρνουά πάλης.

Η ίδια εμφανίστηκε απογοητευμένη στην κάμερα της ΕΡΤ και με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγνώμη από όλους όσους απογοήτευσε.

«Ήταν ένας απογοητευτικός αγώνας για εμένα. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου. Τι να πω! Συγγνώμη σε όσους με πίστεψαν, με βοήθησαν και τους απογοήτευσα. Θα προσπαθήσω μέχρι τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά θα σταματήσω», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Και το να βρεθώ εδώ είναι μία μεγάλη υπόθεση για μένα. Αυτή τη φορά ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία, είχα μία πολύ καλή κλήρωση. Πρώτο ματς είχα με την αθλήτρια από το Εκουαδόρ, την οποία είχα κερδίσει στο παγκόσμιο κι είχα πάρει και την πρόκριση. Πίστευα ότι θα κέρδιζα αυτό το ματς. Ίσως η αυτοπεποίθηση με απογοήτευσε. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο ότι στην αρχή πήρε αυτή πρώτα πόντους. Ανοίχτηκα παραπάνω απ' ό,τι έπρεπε, δεν ήμουν συγκεντρωμένη, έβρισκε η αντίπαλος κενά και συνέχισε να μου παίρνει πόντους. Αυτό έκανα εγώ στο ματς του παγκοσμίου όπου κέρδισα πρώτη πόντους. Τώρα συνέβη ακριβώς το αντίθετο»…