Πρόσκληση του ΣΕΓΑΣ στους συνδέσμους και τις ενώσεις προπονητών κλασικού αθλητισμού

 Runbeat Team   9:34 24-11-2022  

Πρόσκληση του ΣΕΓΑΣ στους συνδέσμους και τις ενώσεις προπονητών κλασικού αθλητισμού


Στη χθεσινή συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ συζήτησε το θέμα που προέκυψε με τους νεοσύστατους και παλαιότερους συνδέσμους ή ενώσεις προπονητών που διεκδικούν να έχουν αντιπρόσωπο στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι προ ημερών η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού είχε βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρόμενη που ο ΣΕΓΑΣ δεν απάντηση στο αίτημά της για αντιπρόσωπο (δες ΕΔΩ), ενώ πρόσφατα επαναλειτούργησε με νέο Δ.Σ. και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού και φυσικά υπάρχει και ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας.

 

Ο ΣΕΓΑΣ, λοιπόν, καλεί όλους τους παραπάνω την Τετάρτη 30/11 να καταθέσουν τα χαρτιά τους προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο πρέπει να έχουν αντιπρόσωπο στο Δ.Σ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Πρόσκληση σε όλους τους υφιστάμενους συλλόγους προπονητών να καταθέσουν, στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ μέχρι την Τετάρτη (30/11, 15.00), τα νόμιμα έγγραφα τους όπως προβλέπει ο Νόμος, κάνει η Ομοσπονδία, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία το διοικητικό της συμβούλιο στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) του συνεδρίαση.

Στη συνέχεια θα γίνει νομικός έλεγχος των στοιχείων και θα προκύψει νομική γνωμοδότηση για το πιο σωματείο πληροί τις προϋποθέσεις, ώστε να ορίσει εκπρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ».