Πρωταθλητής Ελλάδας στον μαραθώνιο ο φοβερός Π. Καραΐσκος – Χρυσός Βαλκανιονίκης ο Πιτσώλης! (Vids)

 Runbeat Team   11:25 12-11-2023  

Πρωταθλητής Ελλάδας στον μαραθώνιο ο φοβερός Π. Καραΐσκος – Χρυσός Βαλκανιονίκης ο Πιτσώλης! (Vids)


Δίνοντας μία τεράστια μάχη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Παναγιώτης Καραΐσκος κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα στα τελευταία χιλιόμετρα του αγώνα και να πάρει την πρώτη του νίκη σε πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου με χρόνο 2:22:36!

 

Καραΐσκος, Πιτσώλης και Σταμούλης βρίσκονταν μαζί σε μεγάλο μέρος του αγώνα, όμως στη συνέχεια οι δύο πρώτοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και αποκολλήθηκαν από τους υπόλοιπους Έλληνες. Έτσι, η πρωτιά έγινε μάχη για… δύο στο φινάλε.

O Καραΐσκος έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι μαχητής, καταφέρνοντας να πετύχει τον στόχο του και να πάρει το χρυσό μετάλλιο που τόσο του έλειπε.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Χαράλαμπος Πιτσώλης με χρόνο 2:23:34, ο οποίος παράλληλα κατέκτησε και τον Βαλκανικό τίτλο! Θυμίζουμε ότι ο Πιτσώλης βρισκόταν στην Ελληνική ομάδα για το Βαλκανικό πρωτάθλημα κι έτσι κατακτά το χρυσό μετάλλιο στην διοργάνωση.

 Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Μίνος με χρόνο 2:23:56, καταφέρνοντας να ανέβει στο βάθρο. Στην τέταρτη θέση ανάμεσα στους Έλληνες τερμάτισε ο Παναγιώτης Μπουρικας με χρόνο 2:26:53, με τον Κωνσταντίνο Σταμούλη να παίρνει την πέμπτη θέση στο ντεμπούτο του με 2:28:05.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατώντας εδώ.