Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 3.000μ. βάδην με την δεύτερη επίδοση όλων των εποχών η Φιλτισάκου (Vid)

 Runbeat Team   18:24 17-02-2024  

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 3.000μ. βάδην με την δεύτερη επίδοση όλων των εποχών η Φιλτισάκου (Vid)


Η Κυριακή Φιλτισάκου πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας της σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού επικρατώντας στα 3.000 μ. με 1.24.92 σημειώνοντας την δεύτερη επίδοση όλων των εποχών στο αγώνισμα. Η 23χρονη πριν από μία εβδομάδα ήταν νικήτρια στα 20χλμ. βάδην, ωστόσο δεν είχε κανένα πρόβλημα να συντρίψει σήμερα το 12.38.82, που ήταν το προηγούμενο ρεκόρ της.

 

“Είμαι πολύ χαρούμενη με τη σημερινή μου εμφάνιση. Ήμουν στεναχωρημένη με την εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας, καθώς λόγω συνθηκών και κάποιων προβλημάτων που είχα την κούρσα δε μου βγήκε μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων μου. ΄΄Έχω δουλέψει καλά και περιμένω το καλοκαίρι να είμαι εντός στόχων και να συμμετάσχω τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες”, είπε η αθλήτρια, που γυμνάζεται με τον Άγη Πίσχο.


Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Πένυ Τσινοπούλου (Βέλος Παλαιού Φαλήρου) που ήταν δεύτερη με 12.38.32 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ. Η αθλήτρια επέστρεψε φέτος σε υψηλό επίπεδο και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ΄Εφη Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός) με 13.26.11