Run Messinia: Οριστικά στις 2-11 Οκτωβρίου 2021

 Runbeat Team   11:00 13-05-2021  

Run Messinia: Οριστικά στις 2-11 Οκτωβρίου 2021


Η τελική ημερομηνία διεξαγωγής των 10 συνολικά μαραθωνίων σε 10 ημέρες θα πραγματοποιηθεί στις 2-11 Οκτωβρίου 2021. Το Run Messinia θα ξεκινήσει στις 2 Οκτωβρίου από τη Μάνη και θα τερματίσει στην Πύλο στις 11 Οκτωβρίου 2021. Το κλείσιμο της εκδήλωσης θα γίνει στην ιστορική πόλη της Πύλου και θα συνοδευτεί από ποικίλες δράσεις.

 

Η πολύτιμη στήριξη των Δήμων

Οι συνεργαζόμενοι Δήμοι που υποστηρίζουν το Run Messinia και συμβάλλουν στην ομαλότερη τέλεση της διοργάνωσης είναι κατά αλφαβητική σειρά οι: Δήμος Ανατολικής Μάνης, Δήμος Δυτικής Μάνης, Δήμος Καλαμάτας, Δήμος Μεγαλόπολης, Δήμος Μεσσήνης, Δήμος Οιχαλίας, Δήμος Πύλου-Νέστορος, Δήμος Τριφυλίας.

Το Run Messinia θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον του τόπου, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει να αναδεικνύει και να προβάλει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του, τα ιστορικά μέρη, τις μάχες και όλα τα μνημεία, που βρίσκονται στους τρεις νομούς και από τα οποία θα περάσουν οι δρομείς του.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Το δύσκολο έργο σχεδιασμού και υλοποίησης της διοργάνωσης έχει αναλάβει μέσω του Sports Production η πολυβραβευμένη ActiveMedia Group.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις διαδρομές και τις λεπτομέρειες του Run Messinia θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.