Rundome: Άνοιξε τις «πύλες» του το σπίτι του δρομέα στο κέντρο της Αθήνας!

 Runbeat Team   20:41 15-07-2022  

Rundome: Άνοιξε τις «πύλες» του το σπίτι του δρομέα στο κέντρο της Αθήνας!


Tο Εξειδικευμένο Running Store για Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ με πάνω από 25 Κορυφαία Brands για κάθε διαδρομή, το Rundome άνοιξε τις πύλες του σήμερα (15/07) και είναι έτοιμο να υποδεχθεί όλους τους δρομείς.

Το νέο Running κατάστημα μπορεί να γίνει η βάση του δρομέα στο κέντρο της Αθήνας και σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στην Μητροπόλεως 76! Το Rundome αποτελεί τον… παράδεισο του επαγγελματία, αλλά και του ερασιτέχνη δρομέα με τα κορυφαία brands όπως Adidas, Nike, Puma, Asics, Brooks, Salomon, Hoka, Saucony, Coros, Garmin, Maurten και πολλά άλλα να δίνουν πολύ δυναμικό «παρών» με σκοπό να καλύψουν τις επιθυμίες και του πλέον απαιτητικού δρομέα!

 

Στο Rundome μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένο εξοπλισμό για κάθε διαδρομή, άσφαλτο και χώμα, ενώ πλούσιες είναι και οι παροχές των εγκαταστάσεων. Πιο συγκεκριμένα στον χώρο υπάρχουν Personal Motion/GAIT analysis, Live Running Tips/QnA, 24h Click&Collect, ενώ ο συνεργάτης του Rundome, Δημήτρης Θεοδωρακάκος είναι εκεί για να προπονηθείτε μαζί του σε εβδομαδιαία βάση ομαδικά στο κέντρο της Αθήνας!

Οτιδήποτε κι αν χρειαστεί ένας δρομέας οποιουδήποτε επιπέδου μπορεί να το βρει, με τους Rundome Experts να είναι διαθέσιμοι για να συμβουλεύσουν όλους τους αθλητές πάνω στο τρέξιμο, ενώ ο ειδικά διαμορφωμένος όροφος «Recovery Zone» που υπάρχει σε συνεργασία με την Hyperice προσφέρεται για αποθεραπεία μετά από τα events του Rundome.

Το Rundome σε στέλνει στον μαραθώνιο του Άμστερνταμ μαζί με έναν φίλο!

Το Rundome έρχεται και με έναν μεγάλο διαγωνισμό, δίνοντας την ευκαιρία στους δρομείς να κερδίσουν 1+1 running spots για τον μαραθώνιο του Άμστερνταμ που θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου 2022 με όλα τα έξοδα πληρωμένα (διαμονή, εγγραφή, αεροπορικά εισιτήρια)!