Ρώμη 2024: Ο Κυριαζής δεν έκανε αυτό που ήθελε και μπορούσε (Vids)

 Runbeat Team   19:38 11-06-2024  

Ρώμη 2024: Ο Κυριαζής δεν έκανε αυτό που ήθελε και μπορούσε (Vids)


Ο Γιάννης Κυριαζής μετείχε στο Α΄ προκριματικό γκρουπ του ακοντισμού και κατέλαβε την ένατη θέση με βολή στα 77,54 μ. από την πρώτη του προσπάθεια. Ο αθλητής στη συνέχεια είχε μια προσπάθεια στα 73,96 μ. και ήταν άκυρος στην τρίτη του βολή.

 

“Η επίδοση αντιπροσωπεύει τη φετινή χρονιά, γιατί εκεί κινήθηκα μέσα στη χρονιά. Ωστόσο αυτά τα μέτρα δε με αντιπροσωπεύουν. Η προπόνηση πηγαίνει πολύ καλά. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ ακόμη να αποκτήσω την αίσθηση στον αγώνα. Είναι διαφορετικό να έχεις την αίσθηση να εκτελείς κάτι καθημερινά και να έρχεσαι να το κάνεις και στον αγώνα και διαφορετικά να το ψάχνεις μέσα στον αγώνα. Αυτό έχει ως συνέπεια να μην είμαι και όσο συγκεντρωμένος πρέπει στον αγώνα. Έχω μπροστά μου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θεωρώ πως ρεαλιστικά η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς έχει χαθεί, ωστόσο δεν παρατάμε καμία χρονιά”, είπε ο αθλητής με το τέλος του αγώνα.


Ο Κυριαζής κατέλαβε την 18η θέση στο σύνολο των δύο γκρουπ, με την 12άδα του τελικού να συμπληρώνεται στα 80,52 μ. και επτά αθλητές να προκρίνεται με το όριο των 82,00 μέτρων.