Σαρωνικός Δρόμος 2022: Αλλαγές στην διαδρομή λόγω τροχαίας

 Runbeat Team   19:09 17-02-2022  

Σαρωνικός Δρόμος 2022: Αλλαγές στην διαδρομή λόγω τροχαίας


Αλλαγές στην διαδρομή του Σαρωνικού Δρόμου ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, μετά από συνεννόηση με την τροχαία.

Ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής θα γιορτάσει τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του με τον συγκεκριμένο αγώνα που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (19/02) με απόσταση 61 χιλιομέτρων. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ενημέρωση της τροχαίας έγινε χθες (16/02) και οι διοργανωτές κατάφεραν να τροποποιήσουν τη διαδρομή δίχως να μειώσουν ή να αυξήσουν την απόσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν της απαγόρευσης από την τροχαία Μεγάρων λόγω έργων και εκτροπής όλων των οχημάτων προς των βορεινό παράλληλο μέρος της διαδρομής του Σαρωνικού δρόμου η εν λόγω υπηρεσία δεν συναινεί στην διεύλεση των αθλητών από το συγκεκριμένο σημείο, έτσι λοιπόν είμαστε αναγκασμένοι να τροποποιήσουμε την διαδρομή κρατώντας το καλύτερο και ομορφότερο κομμάτι της διαδρομής δίπλα στην Θάλασσα.

 

Έτσι λοιπόν θα χρησιμοποιήσουμε την εναλλακτική διαδρομή με αφετηρία την Ελαιουργική, διασταύρωση παλιάς εθνικής με πέραμα Μεγάρων, αναστροφή 900μ μετά το ξενοδοχείο Κοκκινη και πάλι Ελαιουργική χ2φορές σύνολο 61,6χλμ.

Η σχετική ανακοίνωση από την τροχαία μας έγινε μόλις χθες αλλά μπορέσαμε με την αλλαγή αυτή να κάνουμε τον αγώνα με τα ίδια χλμ. Αφετηρία, 1ος σταθμός διασταύρωση Λακκας -πάχη 3χλμ, 2ος βαρεα Μεγάρων aqua mare kafe 8.3χλμ, 3ος Πανόραμα Μεγάρων 11,5χλμ, 4ος 900μ μετά το ξενοδοχείο Κοκκίνη 15,4χλμ αναστροφή επί 2 φορές. 

Οι αθλητές θα έρθουν κανονικά να πάρουν τα νούμερα τους από το δημοτικό γήπεδο της Ελευσίνας μέχρι 6:15 πμ και εν συνεχεία με το πούλμαν η με το δικό τους μέσον όσοι επιθυμούν θα πάμε στην αφετηρία για την εκκίνηση του αγώνα που θα γίνει στις 07:00 πμ»