Σε εξέλιξη βρίσκεται το απογευματινό πρόγραμμα της Ημερίδας του ΣΕΦ

 Runbeat Team   16:12 11-02-2023  

Σε εξέλιξη βρίσκεται το απογευματινό πρόγραμμα της Ημερίδας του ΣΕΦ


Σε εξέλιξη βρίσκεται το απογευματινό πρόγραμμα της Ημερίδας κλειστού στίβου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Γιώργος Ματζαρίδης (Πολυνίκης Ορεστιάδας) με ένα δυνατό φίνις στα τελευταία 10 μέτρα κατάφερε να επικρατήσει στα 800 μ. των Ανδρών με 1.50.74 και να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ, στη διάρκεια της ημερίδας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ο αθλητής είχε 1.52.98 από την περσινή σεζόν κι έδειξε πως σύντομα θα μπορέσει να κυνηγήσει χρόνους κάτω από το 1.50.00. Ο Χάρης Ξενιδάκης (Σητειακός) στην προσπάθεια του να κρατήσει την πρώτη θέση, την οποία κατείχε σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, έπεσε και χτύπησε στον ώμο. Ο αθλητής σημείωσε 1.50.75, επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό του 1.50.48.

 

Η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) έμεινε σήμερα στα 4,20 μ. στο επί κοντώ, ωστόσο ο στόχος της παραμένει η διεκδίκηση μιας θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη μετά το 4,20 μ. δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,35 μ. , ύψος στο οποίο τοποθετήθηκε ο πήχης. “Όταν γύρισα από τον covid – 19 ένιωθα αρκετά καλά, κάτι που φάνηκε και στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά. Αυτός είναι και ο λόγος που είπαμε με τον προπονητή μου να συνεχίσω να κυνηγάω τον στόχο της Κωνσταντινούπολης. Σήμερα δεν πέτυχε την επίδοση που θα ήθελα, ωστόσο ένιωθα καλά, αλλά δεν βρήκα τα κοντάρια. Δε θέλω να κυνηγάω το ράνκινγκ, θέλω να πετύχω το όριο”, είπε η Πολακ.

Στον προκριματικό των 60 μ. ο Δημήτρης Χρυσάφης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) σημείωσε την γρηγορότερη επίδοση στον προκριματικό των 60 μ. με 6.75. Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ήταν πρώτος στη σειρά του με 6.78, ενώ ο Ορέστης Χάιδας τερμάτισε σε 6.79 και πέτυχε ατομικό ρεκόρ.

Δείτε ζωντανά τα αποτελέσματα πατώντας εδώ.