Σε καλούς ρυθμούς κυλά η προετοιμασία της Εθνικής μας στα Τρίκαλα

 Runbeat Team   13:53 29-11-2021  

Σε καλούς ρυθμούς κυλά η προετοιμασία της Εθνικής μας στα Τρίκαλα


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται στα Τρίκαλα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος στο Δουβλίνο (12/12).

Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή 26/11 στα Τρίκαλα μετέχοντας στο προπονητικό καμπ που σκοπό έχει την όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών μας ενόψει της διοργάνωσης της Ιρλανδίας. Κυρίως όμως σκοπό έχει την ομαδική δουλειά και την καλύτερη συνεργασία των διεθνών μας.

 

Όπως δήλωσε ο συντονιστής τω αποστάσεων, Δημήτρης Θεοδωρίδης, «το καμπ θέλουμε να αποτελέσει την έναρξη μιας σειράς οργανωμένων προπονητικών συγκεντρώσεων για τα μέλη των Εθνικών και προεθνικών μας ομάδων, που ως βασικό στόχο θα έχουν την καλύτερη εκπαίδευση αθλητών και προπονητών γύρω από την διαδικασία της προπόνησης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και μια σειρά από δράσεις που έχουν να κάνουν με το τετράπτυχο προπόνηση, διατροφή, αποκατάσταση και ψυχολογία».

Η προπόνηση των αθλητών διεξάγεται μεταξύ του Σταδίου Καλαμπάκας και του αθλητικού κέντρου Σκαμνιές σε καιρικές συνθήκες που ταιριάζουν με αυτές του Δουβλίνου.

Στα μέλη της ομάδας μίλησε την Κυριακή (28/11) ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και επί πολλά χρόνια ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Σούλας, ο οποίος αναφέρθηκε στο προπονητικο μοντέλο του επτάζωνου ενώ στην συνέχεια ακολούθησε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των προπονητών.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει διαδικτυακή ενημέρωση από την ψυχολόγο Φρόσω Πατσού και την διατροφολόγο Ειρήνη Μπαρμπαρούτση, η οποία έχει επιμεληθεί το διατροφικό μενού της ομάδας.